Värderingslördag 18 januari

värdera

Är du nyfiken på att sälja på auktion?

Med lång erfarenhet av auktionsbranschen hjälper vi smycken, klockor och mode att hitta nya ägare. Kaplans erbjuder ett unikt sätt att sälja med både auktioner och efterförsäljning i vår butik.

Vår målsättning är att erbjuda en trygg marknadsplats för både köpare och säljare. Våra experter vet vad din vara är värd och hur den på bästa sätt ska beskrivas. Vi hjälper till med hela affären från värdering, fotografering och marknadsföring av föremålet tills att du har pengarna utbetalt – smidigare än så blir det inte!

Genom Kaplans starka varumärke ser vi till att nå potentiella köpare via vår hemsida, annonser och sociala medier. På så sätt lägger vi grunden för att du ska få ut det högsta försäljningspriset som marknaden är beredd att betala.

Har du föremål som du funderar på att sälja?

Har du smycken, klockor eller modeaccessoarer som du inte längre använder? Gör både dig själv och miljön en tjänst genom att sälja dem på auktion hos oss.

Kom in till oss på vår Värderingslördag som äger rum lördag 18 januari 2020. Våra värderingsexperter finns på plats kl 11-16 och erbjuder fri värdering inför auktion. Ingen tidsbokning behövs.

Varmt välkommen till Kaplans Värderingslördag!

Vad kan du sälja på Kaplans?

SmyckenSmycken, silver och ädelstenar
KlockorKlockor och tillbehör
ModeVäskor och accessoarer

På Kaplans är det smidigt att sälja

1. Titta igenom dina föremål och välj ut dem som du funderar på att sälja. Vi tar även emot smycken som inte är kompletta eller trasiga och köper in dem för guldvärdet.

2. Ta med alla tillbehör som du tror kan påverka värdet, såsom askar, boxar och certifikat.

3. Besök oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm, lördag 18 januari kl 11-16. Du behöver inte boka tid.

4. Du får en muntlig värdering av föremålets värde. För att göra en fullständig värdering kan vissa föremål behöva lämnas in för närmare besiktning.

5. Om du bestämmer dig för att lämna in till auktion kommer vi att föreslå en passande auktion för ditt föremål och det lägsta priset varan kan säljas för. Inlämningsavgiften är 100 kr per auktion.

6. Ditt föremål läggs upp på vår hemsida med en noggrann katalogbeskrivning.

7. Om varan säljs på auktionen får du en utbetalning på det klubbade beloppet med avdrag för säljarprovision och inlämningsavgift. Välj det utbetalningssätt som passar dig bäst.

8. Om varan inte säljs flyttas föremålet till vår butik och du har en ny möjlighet att få den såld.

Hoppas vi ses på Biblioteksgatan!