Information till våra kunder

Klubbauktioner

I enlighet med den nya pandemilagen begränsar vi antalet som samtidigt vistas i våra lokaler på Biblioteksgatan till 18 kunder. Det kan därför vid vissa tidpunkter bildas kö utanför vår butik. Vi ber om samarbete och förståelse kring detta.

Vår minsta kundtillströmning är mellan klockan 10-11 och 14-16 på vardagar.

Tänk på att alltid hålla avstånd till våra medarbetare och andra kunder. För att undvika trängsel ber vi dig att handla ensam. Inför ditt besök hos oss önskar vi att du är helt frisk och symptomfri.

Vi vill uppmuntra alla våra kunder att använda våra digitala alternativ för att på så sätt bidra till en minskad smittspridning.

Här är de alternativ som vi erbjuder för att du ska kunna göra dina affärer med oss på distans.

Värdering

Om du har föremål som du vill värdera inför auktion kan du kontakta oss på vardering@kaplans.se.

Beskriv ditt föremål så noga som möjligt och bifoga en eller flera bilder som visar ditt föremål. En av våra experter kommer att återkomma till dig inom ett par dagar.

Om du vill lämna in på distans så går det också bra att skicka in föremål till oss.

Visning

Inför varje auktion visas föremålen på Biblioteksgatan 5. Som ett alternativ till att besöka vår visning kan du skicka dina frågor till info@kaplans.se. Vår Visning hjälper dig gärna!

Auktion

Du kan delta i alla våra auktioner online. Det gäller både våra realtidsauktioner och våra klubbauktioner.

Alla objekt visas med foto och beskrivning på vår hemsida. Lägg förhandsbud eller bjud direkt online under pågående auktion. Allt som behövs är ett kundnummer.

Vi kan under rådande omständigheter endast erbjuda ett begränsat antal platser i vår auktionssal. Det innebär att det är först till kvarn som gäller.
Se kommande auktioner

Butik

Hela butikens sortiment finns tillgängligt i vår webbutik. Alla nya och begagnade butiksvaror kan köpas online. När du handlar i vår webbutik har du alltid ångerrätt.

Om du vill ha hjälp med att handla på distans är du alltid välkommen att höra av dig. Skicka ett mail till info@kaplans.se. Vår butik svarar gärna på alla dina frågor och kan skicka fler bilder på föremål som du är intresserad av.
Se butiken

Personal Shopper online

Träffa våra butikssäljare live i din mobil genom att boka ett personligt videosamtal. Vi svarar gärna på alla dina frågor och kan visa de smycken som du är intresserad av. Tjänsten är kostnadsfri och helt utan köptvång.
Så går det till

Guldsmed

Boka ett digitalt möte med en av våra guldsmeder. Få hjälp med att designa din vigselring eller ett annat smycke genom att träffa en guldsmed på distans. Du bokar din tid på Kaplans Guldsmedsverkstads hemsida.
Boka guldsmed

Postpaket och Hemleverans

Vi erbjuder tills vidare fri frakt inom Sverige för alla auktionsvaror och butiksvaror som kan skickas. Du kan välja mellan postpaket och hemleverans.

Hemleverans med Budbee sker kvällstid mellan kl 17-22. Budbee levererar till adresser i Stockholm, Göteborg, Malmö och till många andra städer.
Läs mer om hemleverans

Kundtjänst

Vår Kundtjänst finns här för att svara på alla dina frågor och hjälpa till praktiskt där det behövs.

Tveka inte att skicka ett mail till info@kaplans.se eller slå en signal till 08-545 016 00.

Denna sida har uppdaterats den 1 juni 2021.