Information till våra kunder

Klubbauktioner

Vi har öppet som vanligt på Kaplans. Inför ditt besök hos oss på Biblioteksgatan 5 önskar vi att du är helt frisk och symptomfri. Vi uppmuntrar också till att upptäcka våra digitala alternativ för att på så sätt bidra till en minskad smittspridning.

Här är de alternativ som vi erbjuder för att du ska kunna göra dina affärer med oss på distans.

Kundtjänst

Vår Kundtjänst finns här för att svara på alla dina frågor och hjälpa till praktiskt där det behövs.

Tveka inte att skicka ett mail till info@kaplans.se eller slå en signal till 08-545 016 00.

Värdering

Om du har föremål som du vill värdera inför auktion kan du kontakta oss på vardering@kaplans.se.

Beskriv ditt föremål så noga som möjligt och bifoga en eller flera bilder som visar ditt föremål. En av våra experter kommer att återkomma till dig inom ett par dagar.

Om du vill lämna in på distans så går det också bra att skicka in föremål till oss.

Visning

Inför varje auktion visas föremålen på Biblioteksgatan 5. Som ett alternativ till att besöka vår visning kan du skicka dina frågor till info@kaplans.se. Vår Visning hjälper dig gärna!

Auktion

Precis som tidigare kan du delta i alla våra auktioner online. Alla objekt visas med foto och beskrivning på vår hemsida och bud kan du lägga antingen via ett förhandsbud eller direkt online under pågående auktion.

Butik

Hela butikens sortiment finns tillgängligt i vår webbutik. Alla nya och begagnade butiksvaror kan köpas online. När du handlar i vår webbutik har du alltid ångerrätt.

Guldsmed

Nu har du möjlighet att boka ett digitalt möte med en av våra guldsmeder. Få hjälp med att designa din vigselring eller ett annat smycke genom att träffa en guldsmed på distans. Du bokar din tid på Kaplans Guldsmedsverkstads hemsida. Boka guldsmed

Fri frakt

Vi erbjuder tills vidare fri frakt inom Sverige för alla auktionsvaror och butiksvaror som kan skickas.

Viktigt att känna till

Mot bakgrund av riktlinjerna kring sammankomster begränsar Kaplans antalet kunder som samtidigt vistas i våra lokaler. Antalet kunder på Biblioteksgatan 5 får tills vidare inte överstiga 50 personer. Det kan därför vid vissa tidpunkter bildas kö utanför vår butik. Vi ber om samarbete och förståelse kring detta.

Denna sida har uppdaterats den 8 oktober 2020.