Klockkvaliten Våren 2020

Klockkvaliten

Snart är det dags för Klockkvaliten på Kaplans. Auktionen går av stapeln lördag 16 maj och innehåller 121 handplockade klockor.

På grund av den rådande situationen vill vi inför denna auktion uppmuntra alla att välja våra digitala alternativ för visning och budgivning.

Här hittar du allt som kan vara bra att veta inför auktionen. Mycket nöje!

Se filmer på klockor

Som ett komplement till varubilderna på vår hemsida kan vi nu erbjuda filmer av utvalda klockor. Du kan också se filmer där samtliga klockor på auktionen visas.

Se våra filmer

Lyssna på podd

Du kan också lyssna på detta poddavsnitt där Georgios Batselas gästar Urbildningsradion och pratar om klockorna på Klockkvaliten.

Lyssna på podden

Beställ katalogen

Vill du ha vår tryckta katalog? Fyll i formuläret med dina uppgifter så skickar vi katalogen utan kostnad till dig. Katalogen skickas ut löpande så långt lagret räcker. Du kan även hämta katalogen hos oss på Biblioteksgatan.

Beställ en katalog

Ladda ned katalogen

Om du vill se vår tryckta katalog online så går det också bra. Njut av alla härliga bilder och läs intressanta texter. Klicka på en klockas bild om du vill komma till varusidan för att se mer information eller lägga bud.

Ladda ned katalogen

Visning

På vår visning kan du se klockorna och ställa frågor om allt som du undrar över.

Onsdag 13 majkl 11-18
Torsdag 14 majkl 11-18
Fredag 15 majkl 11-18
Lördag 16 majkl 11-13

Boka en privat digital visning

I år har du även möjlighet att boka en privat digital förhandsvisning med en av våra experter. Maila oss på info@kaplans.se så kontaktar vi dig inom kort. Privat digital visning kan bokas alla dagar fram till fredag 15 maj.

Budgivning

Du kan delta i budgivningen via förhandsbud, bud online under auktionen eller genom förbokat telefonbud.

I mån av plats kommer du även att kunna bjuda i vår auktionssal. Mot bakgrund av riktlinjerna kring sammankomster får det totala antalet i vår lokal tills vidare inte överstiga 50 personer.

Alla bud är bindande och på våra klubbauktioner gäller inte ångerrätt.

Läs mer om budgivning

Provision

Upp till 200 000 kronor är vår köparprovision 20% av det klubbade beloppet. När priset överstiger 200 000 kronor använder vi oss av en avtagande trappa för den överskjutande delen av beloppet.

Se uträkning

Fråga oss

Har du frågor och funderingar tveka inte att kontakta oss.

Varmt välkommen till vårens upplaga av Klockkvaliten!