Personal Shopper online

personalshopper

Träffa oss online i sommar

Du kan träffa våra butikssäljare live i din mobil genom att boka ett personligt videosamtal.

Vi hjälper dig gärna med rådgivning inför köp av smycken. Få svar på om örhängena du hittat i vår webbutik är lagom stora för dig, eller tips kring en present som du ska köpa.

Vi kan också hjälpa dig om du önskar fler bilder eller andra vinklar på smycken som finns till försäljning i butiken.

Tveka inte att boka tid med vår personal shopper online. Prata med våra kunniga butikssäljare i din mobil och få svar på alla dina frågor. Tjänsten är kostnadsfri och tillgänglig vardagar. Välj FaceTime för Iphone eller Teams för Android. Hoppas vi ses!

Gör så här

1. Boka din tid via bokningslänken.

2. När du har bokat en tid får du ett bekräftelsemail från oss.

3. När det är dags för ditt bokade möte ringer vi upp dig för ett videosamtal via den tjänst som du själv valt i bokningen.

För ett möte via FaceTime behöver du ha en Iphone och invänta att vår Personal Shopper ringer upp dig.

För ett möte via Teams i mobilen klickar du på knappen som skickas i påminnelsemailet. En bra idé är att ladda ner Teams-appen innan videosamtalet börjar.

4. Om du efter ditt samtal vill köpa ett smycke kan du smidigt betala online, och beställa frakt på vår hemsida. Vi erbjuder postpaket, och hemleverans med Budbee. Vi bjuder på frakten inom Sverige.

Skicka ett mail

Om du istället vill ha hjälp via mail går det såklart också bra. Skicka dina frågor till info@kaplans.se. Vår butik svarar gärna på alla dina frågor och kan till exempel skicka fler bilder på föremål som du är intresserad av.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!