Personal Shopper online

specialauktioner

Nytt på Kaplans

Nu kan du träffa våra butikssäljare live i din mobil genom att boka ett personligt videosamtal.

Vi hjälper dig med rådgivning inför köp av smycken. Vi kan också hjälpa dig om du önskar mer information, fler bilder eller andra vinklar på smycken som finns till försäljning i butiken.

Tjänsten är kostnadsfri, utan köptvång och tillgänglig vardagar 14.00-17.00. Videosamtalet varar i cirka 30 minuter och erbjuds vi FaceTime för Iphone eller Teams för Android.

Gör så här

1. Boka din tid direkt via bokningslänken. Välj en önskad ledig tid som passar dig och fyll i dina kontaktuppgifter. För att du ska få ut det mesta av din Personal Shopper, uppge de smycken du önskar att se.

2. När du har bokat en tid får du ett bekräftelsemail och en påminnelse strax innan din bokning startar.

3. När det är dags för ditt bokade möte ringer vår personal upp dig för ett videosamtal via den tjänst som du själv valt i bokningen. Antingen FaceTime eller Teams.

För att ansluta via FaceTime behöver du ha en Iphone och invänta att vår Personal Shopper ringer upp dig.

För att ansluta via Teams i mobilen klickar du på knappen som skickas i påminnelsemailet. En bra idé är att ladda ner Teams-appen innan videosamtalet börjar.

4. Om du efter ditt samtal vill köpa ett smycke så kan du smidigt betala och beställa frakt på vår hemsida. För att underlätta för dig som kund bjuder vi på frakten inom Sverige.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!