Smyckekvaliten Hösten 2020

smyckekvaliten

Nu är det snart tid för Smyckekvaliten på Kaplans. Auktionen går av stapeln lördag 28 november och innehåller underbara smycken och silverföremål. Vi ser fram emot en auktion fylld av smycken från eftertraktade formgivare, gnistrande diamanter, praktfulla ädelstenar och antika föremål.

På grund av den rådande situationen vill vi uppmuntra till att välja våra digitala alternativ för visning och budgivning.

Här hittar du information som kan vara bra att veta inför auktionen. Mycket nöje!

Se filmer

Som ett komplement till varubilderna på vår hemsida kan vi erbjuda filmer av utvalda smycken. I höst hittar du filmerna på respektive varusida.

Du kan också se alla våra filmer samlade.

Se filmer

Ladda ned katalogen

Om du vill se vår tryckta katalog online så går det också bra. Inspireras av alla härliga bilder och läs intressanta texter. Klicka på en bild om du vill komma till varusidan för att se mer information eller lägga bud.

Ladda ned katalogen

Visning

Visning av föremålen kommer att äga rum på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Onsdag 25 novemberkl 10-18
Torsdag 26 novemberkl 10-18
Fredag 27 novemberkl 10-18
Lördag 28 novemberkl 11-13

Boka en privat digital visning

Du kan boka en privat digital förhandsvisning med en av våra experter. Maila oss på info@kaplans.se så kontaktar vi dig inom kort. En privat digital visning kan bokas 23 - 27 november.

Budgivning

Delta i budgivningen via förhandsbud, bud online under auktionen eller genom förbokat telefonbud.

Om du vill följa auktionen hos oss på Biblioteksgatan 5, så kan vi för att minimera smittspridningen endast erbjuda 8 platser. Det innebär att det är först till kvarn som gäller. I auktionssalen kommer vi tydligt markera vilka platser som är lämpliga för att det ska vara möjligt att hålla avstånd.

Alla bud är bindande och på våra klubbauktioner gäller inte ångerrätt.

Läs mer om budgivning

Provision

Upp till 200 000 kronor är vår köparprovision 20 % av det klubbade beloppet. När priset överstiger 200 000 kronor använder vi oss av en avtagande trappa för den överskjutande delen av beloppet.

Om du vill ha hjälp med att räkna ut det totala beloppet kan du använda vår nya kalkylator.

Se kalkylator

Fråga oss

Har du frågor och funderingar tveka inte att kontakta oss. Varmt välkommen till Smyckekvaliten!