Smyckekvaliten hösten 2022

Smyckekvaliten

Lördag 26 november är det dags för höstens upplaga av Smyckekvaliten!

Vi är stolta över att presentera auktionens 196 handplockade smycken och silverföremål. Upptäck förtrollande diamantringar, vackra antika smycken samt eftertraktade smycken från ikoniska märken såsom Cartier, Van Cleef & Arpels, Tiffany & Co, och Bvlgari.

På denna sida har vi samlat all information som kan vara bra att veta innan auktionen startar.

Hämta katalogen

Är du intresserad av vår tryckta katalog som visar auktionens alla smycken och föremål? Katalogen finns att hämta hos oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Den tryckta katalogen är som alltid utan kostnad.

Välkommen in för att hämta din upplaga!

Ladda ner katalogen

Vår katalog finns även tillgänglig online. Se bilder på alla härliga utrop samt läs mer om hur auktionen går till. Klicka på ett föremåls bild för att komma direkt till varusidan på vår hemsida. Där kan du ta del av mer information, lägga förhandsbud samt se föremålets budhistorik.

Ladda ned katalogen

Filmer på smycken

Se många av auktionens smycken komma till liv med hjälp av filmer på hemsidan. De rörliga bilderna fångar ädelstenarnas vackra ljusspel samt ger en tydligare bild av smyckenas form och skick.

Filmerna hittar du på respektive varusida.

Frågor angående objekt

Har du frågor kring ett specifikt objekt på auktionen? Våra smyckesexperter finns tillgängliga för att svara på dina frågor. Skicka ett mail till oss så kontaktar vi dig.

Skicka dina frågor till info@kaplans.se

Visning

Under vår visning på Biblioteksgatan 5 i Stockholm kan du se alla auktionens objekt samt fråga våra experter om allt du undrar över.

Onsdag 23 novemberkl 10-18
Torsdag 24 novemberkl 10-18
Fredag 25 novemberkl 10-18
Lördag 26 novemberkl 11-13

Bli kund

För att delta i auktionen behöver du ett kundnummer hos oss. Du kan registrera dig på hemsidan eller ta hjälp av vår kundtjänst.

När du registrerar dig online skickar kundtjänst ett mail med dina inloggningsuppgifter. Om du saknar svenskt personnummer behöver du även skicka in en kopia på ditt pass eller legitimation. Så tänk på att registrera dig i god tid innan auktionen.

Bli kund härBli kund här

Streaming

Om du vill följa Smyckekvaliten på distans erbjuder vi livestreaming på desktop med ljud och bild.

Allt du behöver är en dator med en senare version av Edge, Chrome eller Firefox. Streaming är inte tillgänglig på telefon eller surfplatta.

Budgivning

Du kan delta i budgivningen med förhandsbud, bud online under auktionen eller genom förbokat telefonbud. Du är även välkommen till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm för att delta på plats i auktionssalen.

Alla bud är bindande, och på våra klubbauktioner gäller inte ångerrätten.

Läs mer om budgivning

Provision

Vår köparprovision är normalt 20 % av det klubbade beloppet. När priset når över 200 000 kr använder vi oss av en stegvis minskande provision för den överstigande delen av beloppet. Det tillkommer en slagavgift på 50 kr per vara.

För att enkelt räkna ut det totala priset kan du använda dig av vår kalkylator.

Kalkylator

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor angående auktionen. Vi hjälper dig gärna.

Varmt välkommen till höstens upplaga Smyckekvaliten!