Presentkort

Presentkort

Nya presentkort

Vi har lanserat nya presentkort på Kaplans. En perfekt present när du vill låta mottagaren själv välja från vårt stora urval av smycken, klockor och mode.

Våra nya gröna presentkort kan användas för att betala för varor och tjänster på Biblioteksgatan 5 i Stockholm, på www.kaplans.se och på www.diamantia.com.

Våra presentkort är giltiga i 10 år.

Presentkortet kan laddas med valfritt belopp upp till 20 000 kronor.

Våra nya presentkort har ett 16-siffrigt kortnummer och ett skrapfält som döljer den 5-siffriga pinkoden. Presentkorten utfärdas av Retain24 och är tryckta på miljövänligt papper.

Köpa presentkort

Våra presentkort kan köpas i butiken på Biblioteksgatan 5. Vi laddar presentkortet med valfritt belopp upp till 20 000 kronor.

Till presentkorten följer en grön ask där presentkortets värde och giltighetstid visas. Vi slår gärna in ditt presentkort till ett vackert paket.

Presentkorten kan inte köpas på hemsidan.

Betala med presentkort

De nya presentkorten kan användas som betalsätt för varor och tjänster på Biblioteksgatan 5 i Stockholm, på www.kaplans.se och på www.diamantia.com.

För att betala med presentkortet behövs kortnummer och pinkod. Du hittar det 16-siffriga kortnumret på kortets baksida. Den 5-siffriga pinkoden skrapar du fram när det är dags att använda presentkortet.

Om det finns ett belopp kvar på ditt presentkort efter köpet så behåller du presentkortet till nästa gång. Om presentkortet inte räcker för köpet lägger du till ett annat betalsätt.

Gamla presentkort

Våra gamla presentkort kan fortfarande användas som betalning vid köp av varor och tjänster på plats i vår butik.

Om det gamla presentkortets hela värde inte går åt vid köpet får du ett nytt presentkort på mellanskillnaden.

Bra att känna till

Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter, inte heller återköpas. Kaplans ansvarar inte för borttappat eller stulet presentkort.

Kontrollera saldo

Här kan du kontrollera ditt presentkorts saldo och giltighetstid.