Hemleverans

Budbee

Hemleverans från Kaplans

Nu kan vi erbjuda hemleverans med Budbee. Detta gäller både auktionsvaror och butiksvaror.

Hemleveransen sker vardagar mellan kl 17-22. Du kan följa din leverans live i mobilen och själv välja dag och tid. För att underlätta för dig att handla på ett säkert sätt är hemleveransen kostnadsfri.

Möjliga postorter

Budbee levererar till följande orter:

Stockholm, Göteborg, Malmö, Södertälje, Norrköping, Eskilstuna, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro, Uppsala, Gävle, Helsingborg, Nyköping, Växjö, Borås, Kalmar, Halmstad, Varberg, Trollhättan, Karlskoga, Karlstad, Skövde, Borlänge, Kristianstad och Karlskrona.

Om valet "Hemleverans med Budbee" visas i din betalning på vår hemsida betyder det att Budbee levererar till din adress.


Vill du veta i förväg om Budbee kan leverera till din adress kan du fylla i ditt postnummer här:

Aktuellt mobilnummer

För att Budbee ska kunna hålla kontakten med dig behövs ett mobilnummer. Om du är osäker på om Kaplans har ditt aktuella mobilnummer så hittar du dina kunduppgifter här:

Se kunduppgifter

Identifiering med BankID

För din trygghet använder vi identifiering med BankID för våra hemleveranser med Budbee.

Du signerar med BankID i lugn och ro på din egen enhet när du fått information om att din leverans är på väg. Du får då tillgång till en unik kod som du anger vid leveranstillfället för att identifiera dig för Budbees chaufför. Du kan under hela leveransen följa ditt paket i mobilen.

Gör det enkelt

Testa hemleverans med Budbee och få dina varor levererade hem till dig. Ett bekvämt och enkelt sätt att handla på Kaplans!