Samarbetspartners

Varje vecka håller Kaplans Auktioner pantauktioner i samarbete med Sefina Svensk Pantbelåning.

Här kommer en presentation från Sefina.

Sefina Svensk Pantbelåning

Sefina är Sveriges och Nordens största pantbank med huvudkontor på S:t Göransgatan 66 i Stockholm. Vi har 20 butiker fördelade i Stockholm, Södertälje, Gävle, Uppsala, Västerås, Örebro, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Norrköping, Jönköping och Borås.

Vi samarbetar med Kaplans Auktioner och säljer förfallna panter genom realtidsauktioner på www.kaplans.se. Visning sker i Kaplans lokal på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Våra 20 butiker har löpande auktioner och här finner du guld- och silverföremål, klockor, hemelektronik, musikinstrument och många andra föremål.

På Sefinas auktioner har du möjlighet att göra bra affärer, då många av våra föremål bevakas mycket lågt. Det innebär att du har möjlighet att bjuda långt under utropet på dessa varor. Du har även möjlighet att handla guldvaror till långt under butikspris.

Alla föremål är begagnade i varierande skick. Sefina rekommenderar därför köparen att innan auktionstillfället på plats noggrant undersöka föremålen. Fel som repor eller slitage ligger inte till grund för reklamation.

Teknikutrustning fungerar om inte annat anges.

Sefina ansvarar inte för precisionen eller övriga funktioner i och på klockor såsom datum, tidtagning, timer, dykring, krona, tryckknappar mm. Du bör därför vara beredd på att uret kan vara i behov av service.

För eventuella reklamationer av föremål som köpts på auktion ta kontakt med Kaplans Auktioner.