Värdering

Vi hjälper dig när du vill veta vad ditt föremål är värt. Kaplans värderare har lång erfarenhet och är specialiserade inom smycken, klockor och mode.

Du får professionell rådgivning inför en försäljning och vi erbjuder värderingsintyg för olika ändamål. Våra värderingsintyg kan användas vid till exempel försäkring, gåva och arvskifte.

Inlämning och värdering pågår alla vardagar året runt. Du behöver inte boka tid utan är välkommen in till värderingen. Du hittar oss på Biblioteksgatan i Stockholm. Du kan även skicka in din vara till oss för att få den värderad.

Använd vårt Värderingsstöd om du själv vill se vad dina smycken och klockor kan vara värda. Värderingsstödet är tillgängligt online för alla Kaplans kunder.

Karta över lokalen

Värderingen

Entré

Vad vi värderar

Smycken

Smycken och ädelstenar

Silver

Corpus och matsilver

Klockor

Klockor och tillbehör

Mode

Mode och accessoarer

Mynt

Mynt, sedlar och medaljer

Ädelmetall

Inköp av guld, silver och platina

Sälj din klocka hos oss

Har du ett vintageur som du funderar på att sälja? Kom in till oss på Kaplans! Våra experter vet vad din klocka är värd.

På Kaplans har vi auktion för klockor varje månad. Vår värdering är öppen alla vardagar och vi hjälper dig att få rätt pris för din klocka.

Vi söker både herrklockor och damklockor. Klockmärken som Rolex, Omega, Breitling och Patek Philippe är eftertraktade på våra auktioner. Vintageklockor från många andra märken är också av intresse för våra köpare som följer auktionerna online och på plats.

Besök oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm eller skicka in din klocka för värdering.

Läs mer