Auktionsvaror

Nästa Auktion


Julklapps

Klubbas i Stockholm

Lördag 13:00


Kommande auktioner

Julklapps

Klubbauktion
9 december
Smycken / Silver / Ädelstenar

Lilla Smycken

Realtidsauktion
14 december
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Moderna

Klubbauktion
16 december
Designade smycken / Silver

Lilla Smycken

Realtidsauktion
21 december
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Avslutade auktioner

Fashionabla

Realtidsauktion
7 december
Mode / Väskor / Accessoarer

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

Hitta julklapparna på vår Julklappsauktion! Missa inte denna härliga auktion som klubbas på lördag med start kl 13.

Auktionen är fylld med glittrande smycken att lägga under granen. Upptäck allt från klassiska modeller som pärlcollier och diamantringar till trendiga designsmycken i både guld och silver.

Lägg ett förhandsbud idag eller delta online under auktionen. Du är även välkommen till vår auktionssal på auktionsdagen. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen öppnar fredag på Biblioteksgatan 5 och stänger när auktionen startar. Under visningen kan du även få hjälp på distans genom att skicka dina frågor till info@kaplans.se.

Se auktionen

Gnistrande snöflingor i butiken

Den perfekta presenten till den som älskar vintern och snön!

Ta en titt på vårt utbud av smycken i form av snöflingor i butiken. Hitta halsband, örhängen och hängen i guld, vitguld och roséguld utsmyckade med olika ädelstenar. Du kan även välja snösmycken utformade helt i guld.

Alla butiksvaror kan köpas både online och på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Ångerrätten för köp i vår webbutik är förlängd över jul. På Biblioteksgatan 5 kan du fråga efter förlängt öppet köp vid betalning.

Läs mer om julen på Kaplans

Se smycken med snöflingor

Ge bort något begagnat i julklapp!

Hoppa på trenden och handla julklapparna second hand. Genom att handla begagnat kan du hitta glittrande presenter till ett bättre pris. I vår butik finns ett brett utbud av smycken att upptäcka. Se alla begagnade smycken eller ta en titt på vårt presenttips med utvalda favoriter från butiken.

Alla smycken kan köpas både online och i vår butik i Stockholm.

Se alla begagnade smycken

Se vårt urval

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.