Auktionsvaror

Nästa Auktion


Klockor

Klubbas i Stockholm

lördag 13:00


Kommande auktioner

Klockor

Klubbauktion
10 juni
Herrur / Damur / Fickur

Pant

Realtidsauktion
13 juni
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Fashionabla

Realtidsauktion
15 juni
Mode / Väskor / Accessoarer

Moderna

Klubbauktion
17 juni
Designade smycken / Silver

Avslutade auktioner

Pant

Realtidsauktion
5 juni
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Butiksvaror

Aktuellt

Klockor på auktion

På lördag klubbas auktionen för klockor hos oss på Kaplans.

Auktionen samlar armbandsur i flera modeller från klockmakare som Omega, Breitling, Tag Heuer och Cartier. Hitta allt från eleganta vintageur till moderna sportklockor med flera komplikationer.

Lägg ett förhandsbud idag eller delta online på auktionsdagen. Du är också välkommen att bjuda på plats i vår auktionssal under auktionen. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen öppnar fredag på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Under visningen finns våra klockexperter på plats för att svara på alla dina frågor.

Se auktionen

Mode på auktion

På torsdag 15 juni klubbas auktionen Fashionabla online.

Auktionen samlar somriga accessoarer i form av bland annat stilsäkra solglasögon, mönstrade scarves och färgglada handväskor. Se vad auktionen har att erbjuda och hitta accessoarer från stora modehus som Louis Vuitton, Gucci, Chanel och Hermès.

Fashionabla är en realtidsauktion och klubbas endast online. Du kan redan nu lägga ett förhandsbud eller delta på vår hemsida under auktionen.

Visningen öppnar onsdag 14 juni på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Välkommen in för att prova på och uppleva auktionens alla utrop.

Se hela auktionen

Smycken till sommaren

Sommaren är den perfekta tiden att leka med smycken i olika färger och former.

Se våra tips i webbutiken och inspireras av ringar, halsband, hängen och armband smyckade med ädelstenar som akvamariner, rosenkvarts, peridoter och topaser.

Alla smycken går att köpa online samt i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Vi erbjuder frakt och du har alltid ångerrätt vid köp i vår webbutik.

Se smycken

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.