Auktionsvaror

Nästa Auktion


Pant

Klubbas online

tisdag 13:00


Kommande auktioner

Pant

Realtidsauktion
5 juli
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Fashionabla

Realtidsauktion
7 juli
Mode / Väskor / Accessoarer

Klassiska

Klubbauktion
9 juli
Smycken / Silver / Ädelstenar

Pant

Katalog kommer snart
12 juli
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Avslutade auktioner

Klockor

Klubbauktion
2 juli
Herrur / Damur / Fickur

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

På lördag klubbas Klassiska auktionen på Kaplans.

Auktionen erbjuder en härlig blandning av begagnade smycken och silverföremål. Hitta bland annat halsband med vackra ädelstenar, glittrande tennisarmband, eleganta pärlcollier och diamantringar i olika modeller.

Lägg ett förhandsbud idag eller delta online på auktionsdagen. Du kan även delta live på plats i vår auktionssal under auktionen. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på klubbauktioner.

Visningen på Biblioteksgatan 5 i Stockholm öppnar på fredag och pågår fram till auktionsstart. Du är varmt välkommen in för att uppleva alla föremål och ställa frågor till våra experter. Vi finns även tillgängliga på info@kaplans.se. Vi hjälper dig gärna!

Se hela auktionen

Trendiga guldringar

Upptäck uttrycksfulla guldringar i vår webbutik.

I webbutiken har vi samlat en blandning av trendiga guldringar i olika former och storlekar. Hitta bredare ringskenor utsmyckade med vackra ädelstenar eller formgivna helt i guld.

När du handlar i webbutiken har du alltid ångerrätt samt möjligheten att få ditt köp levererat. Ta en titt i webbutiken idag och hitta din nästa favoritring.

Du kan också besöka vår butik på Biblioteksgatan i Stockholm. Vi har öppet som vanligt hela sommaren.

Se guldringar i butiken

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.