Auktionsvaror

Nästa Auktion


Pant

Klubbas online

Tisdag 13:00


Kommande auktioner

Pant

Realtidsauktion
26 september
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Klockor

Klubbauktion
30 september
Herrur / Damur / Fickur

Pant

Katalog kommer snart
3 oktober
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Fashionabla

Realtidsauktion
5 oktober
Mode / Väskor / Accessoarer

Avslutade auktioner

Klassiska

Klubbauktion
23 september
Smycken / Silver / Ädelstenar

Butiksvaror

Aktuellt

Klockor på auktion

Lördag 30 september klubbas auktionen Klockor hos oss på Kaplans.

Auktionen samlar både herrur och damur från ledande klocktillverkare. Upplev allt från vintageklockor och fickur till moderna armbandsur från märken som Rolex, IWC, Omega och Breitling.

Lägg ett förhandsbud idag eller delta online på auktionsdagen. Du är även välkommen att delta i vår auktionssal under auktionen. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen öppnar fredag på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Under visningen finns våra experter på plats för att svara på alla dina frågor.

Se auktionen

Duka upp för hösten

Vackra silverföremål gör dina dukningar extra stämningsfulla. I vår butik hittar du silver från olika stilar och epoker.

Välj bland ljusstakar, vaser, skålar och bestick. Hitta detaljerna som lyfter höstens middagar och fester.

Titta in i webbutiken idag. Använd våra sökfilter för att lättare hitta det du letar efter. Vi erbjuder frakt och du har alltid ångerrätt vid köp i vår webbutik.

Se silverföremål

Inlämning pågår till Klockkvaliten

Lördagen den 4 november klubbas höstens upplaga av Klockkvaliten.

Till auktionen söker vi kvalitetsklockor från märken som Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin och Rolex. Särskilt intressant är vintageur med flera komplikationer såsom kronografer och kalendervisning samt exklusiva kostymklockor i klassisk stil.

Vill du sälja på auktionen? Vår värdering är öppen för inlämning alla vardagar 10–18 på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Du kan även kontakta våra experter genom att skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Sista dag för inlämning är fredag 29 september.

Se auktionens första klockor

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.