Auktionsvaror

Nästa Auktion


Klockkvaliten

Klubbas i Stockholm

lördag 13:00


Kommande auktioner

Klockkvaliten

Klubbauktion
21 maj
Finare klockor och ur

Pant

Realtidsauktion
24 maj
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Moderna

Klubbauktion
28 maj
Designade smycken / Silver

Pant

Katalog kommer snart
31 maj
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Avslutade auktioner

Pant

Realtidsauktion
17 maj
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Butiksvaror

Aktuellt

Klockkvaliten 21 maj 2022

På lördag är det dags för Klockkvaliten på Kaplans. Auktionen bjuder på moderna klassiker och åtråvärda vintageklockor. Se klockor från bland andra Rolex, Patek Philippe och Omega.

Det finns många sätt att uppleva vår klockauktion. Ladda ned den tryckta katalogen, se filmer på utvalda klockor eller besök vår visning.

Du kan delta i budgivningen via förhandsbud, bud online under auktionen eller genom förbokat telefonbud. Du kan även bjuda i vår auktionssal på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Bra att känna till att ångerrätt inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen öppnar igen på fredag kl 10. Varmt välkommen till vårens upplaga av Klockkvaliten!

Allt du vill veta om Klockkvaliten

Se hela auktionen

Film om Klockkvaliten

Se filmen med några av favoriterna på lördagens klockauktion!

Njut av spännande klockor och ta del av intressanta detaljer.

Till auktionen

Eleganta pärlörhängen

Pärlörhängen är ett klassiskt och elegant smycke som passar lika bra till fest som till vardags.

I webbutiken har vi pärlörhängen i många modeller med olika typer av pärlor. Välj bland sötvattenspärlor, saltvattenspärlor, Tahitipärlor och South Sea pärlor infattade i både guld och silver. Hitta ett par med endast pärlor eller mer detaljrika pärlörhängen utsmyckade med diamanter och andra ädelstenar.

När du handlar i webbutiken har du alltid ångerrätt samt valmöjligheten att få ditt smycke levererat. Ta en titt på vad vår webbutik har att erbjuda och hitta en present till dig själv eller någon du bryr dig om.

Se pärlörhängen

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.