Auktionsvaror

Nästa Auktion


Pant

Klubbas online

tisdag 13:00


Kommande auktioner

Pant

Realtidsauktion
27 september
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Klockor

Klubbauktion
1 oktober
Herrur / Damur / Fickur

Pant

Katalog kommer snart
4 oktober
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Fashionabla

Realtidsauktion
6 oktober
Mode / Väskor / Accessoarer

Avslutade auktioner

Klassiska

Klubbauktion
24 september
Smycken / Silver / Ädelstenar

Butiksvaror

Aktuellt

Klockor på auktion

På lördag klubbas vår auktion för klockor på Kaplans.

Upptäck stilfulla herrur och damur att smycka handleden med. På auktionen hittar du tidlösa och eftertraktade modeller från några av klockvärldens ledande märken såsom Rolex, Omega och Breitling.

Delta i auktionen genom att lägga förhandsbud på vår hemsida eller bjud online på auktionsdagen. Du är även välkommen att delta på plats i vår auktionssal under auktionen. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen av alla klockor öppnar på fredag på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Våra klockexperter finns tillgängliga under visningen för att svara på dina frågor. Varmt välkommen in!

Se auktionen

Mixa och matcha halsband

Hoppa på trenden och bär en kombination av flera vackra halsband i olika längder och nivåer.

Du väljer själv hur du ska mixa och matcha material, färger och former så att de passar din personliga stil. I vår webbutik hittar du halsband och collier i guld, vitguld och roséguld med glittrande diamanter samt färgglada ädelstenar såsom safirer, smaragder och rubiner.

När du handlar i butiken har du alltid ångerrätt samt möjligheten att få ditt köp levererat. Ta en titt på vårt breda sortiment av halsband i butiken och sätt ihop din favoritkombination.

Se vårt utbud i webbutiken

Inlämning till Klockkvaliten

Klockkvaliten klubbas lördag 12 november på Biblioteksgatan. Vi kan nu visa auktionens första klockor.

Inlämning till denna auktion pågår för fullt. Vi söker kvalitetsklockor från bland andra Rolex, Patek Philippe, Omega, Vacheron Constantin, Audemars Piguet, Heuer, Jaeger-LeCoultre, IWC, Breitling och Breguet.

Hör av dig till oss om du har en klocka som du funderar på att sälja. Våra klockexperter tar emot för värdering alla vardagar kl 10-18. Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Sista dagen för inlämning är 7 oktober. Välkommen in!

Se inlämnade klockor

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.