Auktionsvaror

Nästa Auktion


Fashionabla

Klubbas online

Torsdag 13:00


Kommande auktioner

Fashionabla

Realtidsauktion
18 juli
Mode / Väskor / Accessoarer

Moderna

Klubbauktion
20 juli
Designade smycken / Silver

Allmänna

Realtidsauktion
23 juli
Guld / Silver / Klockor / Kuriosa

Lilla Smycken

Realtidsauktion
25 juli
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Avslutade auktioner

Klassiska

Klubbauktion
13 juli
Smycken / Silver / Ädelstenar

Butiksvaror

Aktuellt

Mode på auktion

På torsdag kl 13 klubbas auktionen Fashionabla online.

Auktionen bjuder på modeaccessoarer för både dam och herr från välkända märken. Upptäck väskor, skor, bälten och solglasögon från märken som Louis Vuitton, Gucci, Chanel och Bottega Veneta.

Lägg ett förhandsbud eller delta online på auktionsdagen. Fashionabla är en realtidsauktion och klubbas endast online.

Visningen öppnar onsdag på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Vi svarar även på frågor skickade till info@kaplans.se.

Se auktionen

Smycken på auktion

Lördag 20 juli klubbas Moderna auktionen på Kaplans.

Auktionen bjuder på ett stort utbud av designsmycken från både internationella och skandinaviska märken. Upptäck örhängen, armband, ringar och halsband i modern design från märken som Ole Lynggaard, Efva Attling, Bvlgari och Tiffany & Co.

Delta i auktionen genom förhandsbud eller bud online under auktionen. Du kan även bjuda i vår auktionssal på auktionsdagen. Kom ihåg att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen öppnar fredag 19 juli på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Välkommen under våra ordinarie öppettider för att se dina favoriter från auktionen!

Se auktionen

Tennisarmband i butiken

Drömmer du om ett gnistrande tennisarmband?

I butiken hittar du tennisarmband i flera modeller. Välj bland klassiska tennisarmband med briljantslipade diamanter och modeller med härliga färgstenar.

Utbudet erbjuder tennisarmband i guld, roséguld och vitguld med olika storlekar och slipformer på diamanter och ädelstenar.

Alla tennisarmband kan köpas direkt online samt i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Vi erbjuder frakt och ångerrätten gäller alltid vid köp i webbutiken.

Se tennisarmband

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.