Auktionsvaror

Nästa Auktion


Pant

Klubbas online

tisdag 13:00


Kommande auktioner

Pant

Realtidsauktion
4 oktober
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Fashionabla

Realtidsauktion
6 oktober
Mode / Väskor / Accessoarer

Moderna

Klubbauktion
8 oktober
Designade smycken / Silver

Pant

Katalog kommer snart
11 oktober
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Avslutade auktioner

Klockor

Klubbauktion
1 oktober
Herrur / Damur / Fickur

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

Lördag 8 oktober klubbas Moderna auktionen hos Kaplans.

Auktionen erbjuder smycken med stilren modern design från märken såsom Ole Lynggaard, Cartier och Tiffany & Co. Hitta ringar, armband, halsband och örhängen i både guld och silver utsmyckade med glittrande diamanter och färgglada ädelstenar.

Du kan delta i auktionen genom att lägga förhandsbud på vår hemsida eller bjuda online på auktionsdagen. Du är även välkommen att delta på plats i vår auktionssal under auktionen. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen av alla smycken öppnar på fredag på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Våra smyckesexperter finns tillgängliga under visningen för att svara på dina frågor. Välkommen in!

Se hela auktionen

Mixa och matcha halsband

Hoppa på trenden och bär en kombination av flera vackra halsband i olika längder och nivåer.

Du väljer själv hur du ska mixa och matcha material, färger och former så att de passar din personliga stil. I vår webbutik hittar du halsband och collier i guld, vitguld och roséguld med glittrande diamanter samt färgglada ädelstenar såsom safirer, smaragder och rubiner.

När du handlar i webbutiken har du alltid ångerrätt samt möjligheten att få ditt köp levererat. Ta en titt på vårt breda sortiment av halsband i butiken och sätt ihop din favoritkombination.

Se vårt utbud i webbutiken

Inlämning till Smyckekvaliten

Smyckekvaliten klubbas lördag 26 november. Vi kan nu visa den första delen av auktionen.

Inlämning till denna auktion pågår för fullt. Till auktionen söker vi vintagesmycken och silverföremål. Vi tar gärna emot exklusiva smycken med safirer, rubiner och smaragder.

Något som alltid är eftertraktat bland våra köpare är smycken från kända internationella juvelhus såsom Van Cleef & Arpels, Cartier, Bvlgari, och Tiffany & Co.

Hör av dig till oss om du har föremål som du funderar på att sälja. Våra smyckesexperter tar emot för värdering alla vardagar kl 10-18. Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Sista dagen för inlämning är 28 oktober. Välkommen!

Se inlämnade smycken

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.