Auktionsvaror

Nästa Auktion


Aficionado

Klubbas online

torsdag 13:00


Kommande auktioner

Aficionado

Realtidsauktion
11 augusti
Herrmode / Accessoarer / Mynt

Moderna

Klubbauktion
13 augusti
Designade smycken / Silver

Pant

Realtidsauktion
16 augusti
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Fashionabla

Realtidsauktion
18 augusti
Mode / Väskor / Accessoarer

Avslutade auktioner

Pant

Realtidsauktion
9 augusti
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

På lördag klubbas Moderna auktionen på Kaplans.

På denna auktion finner du smycken samt silverföremål med modern design och iögonfallande former. Upptäck ringar, armband, halsband och örhängen från märken såsom Cartier, Efva Attling och Ole Lynggaard.

Lägg ett förhandsbud idag eller delta online på auktionsdagen. Du kan även delta på plats i vår auktionssal under auktionen. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på klubbauktioner.

Visningen på Biblioteksgatan 5 i Stockholm öppnar på fredag och pågår fram till auktionsstart. Du är varmt välkommen in för att uppleva alla föremål och ställa frågor till våra experter. Vi finns även tillgängliga på info@kaplans.se. Vi hjälper dig gärna!

Se hela auktionen

Alliansringar i vår butik

En glittrande alliansring är populär att använda som förlovningsring eller vigselring. I vår butik hittar du alliansringar i många olika modeller som alla kan köpas direkt.

Välj bland alliansringar med gnistrande diamanter, och alliansringar med vackra färgstenar så som safirer, smaragder och rubiner.

För att lättare hitta rätt alliansring kan du välja prisklass och ringstorlek på vår hemsida.

När du handlar i vår webbutik har du alltid ångerrätt samt möjligheten att få ditt köp levererat. Du kan även besöka vår butik på Biblioteksgatan i Stockholm. Vi har öppet som vanligt hela sommaren.

Se alla alliansringar

Inlämning till Modekvaliten

Har du modeföremål som du inte använder? Sälj dem på auktion hos oss.

Lördag 17 september är det dags för Modekvaliten på Kaplans. Till auktionen söker vi väskor, skor, accessoarer och modebijouterier från välkända modehus. Några av de mest eftersökta märkena är Louis Vuitton, Chanel, Hermès och Prada.

Värderingen på Biblioteksgatan 5 i Stockholm är öppen alla vardagar kl 10-18. Skicka ett mail till vardering@kaplans.se om du inte har möjlighet att besöka oss i sommar.

Sista dagen för inlämning är 26 augusti.

Läs mer om Modekvaliten

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.