Auktionsvaror

Nästa Auktion


Lilla Smycken

Klubbas online

torsdag 13:00


Kommande auktioner

Lilla Smycken

Realtidsauktion
27 januari
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Klassiska

Klubbauktion
29 januari
Smycken / Silver / Ädelstenar

Pant

Realtidsauktion
1 februari
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Lilla Klockor

Realtidsauktion
3 februari
Enklare Ur och Tillbehör

Avslutade auktioner

Pant

Realtidsauktion
25 januari
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

På lördag klubbar vi vår Klassiska auktion på Kaplans!

Unna dig själv eller någon annan ett vackert och tidlöst smycke. På auktionen hittar du uttrycksfulla ringar och örhängen samt glimrande tennisarmband som står ut fint själva men även kombineras lätt med andra smycken.

Du kan lägga förhandsbud redan nu eller delta i budgivningen online på auktionsdagen. Du kan också bjuda på plats i vår auktionssal, men visa hänsyn genom att hålla avstånd.

Alla bud är bindande och ångerrätt gäller inte på våra klubbauktioner. Om du har frågor kan du läsa mer under "Hjälp" eller maila vår kundtjänst på info@kaplans.se. Vi hjälper dig gärna!

Se hela auktionen

Halsband med vackra former

Snart är det dags för Alla Hjärtans dag. Vi tipsar om halsband med glittrande diamanter. De kommer i olika stilsäkra former och kan bäras vid alla tillfällen. Köp till dig själv eller till någon du bryr dig om.

Titta in på vår hemsida idag!

När du handlar i vår webbutik har du alltid ångerrätt. Vi erbjuder fri frakt inom Sverige. Du kan också handla online och hämta ut i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Se halsband online

Hitta din drömring hos oss

Det kan vara mycket att tänka på när man planerar ett bröllop. Vi hjälper dig gärna när det kommer till vigselringar och bröllopssmycken.

I vår butik hittar du ett stort utbud av gamla och nya diamantringar. Inspireras av olika modeller och vackra slipningar. Vi har också smyckena som sätter guldkant på ditt bröllop.

Alla våra smycken kan köpas online. I webbutiken gäller ångerrätt, och vi erbjuder fri frakt. Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till info@kaplans.se.

Se mer i vår bröllopsguide

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.