Auktionsvaror

Nästa Auktion


Klassiska

Klubbas i Stockholm

Lördag 13:00


Kommande auktioner

Klassiska

Klubbauktion
24 februari
Smycken / Silver / Ädelstenar

Klockor

Klubbauktion
2 mars
Herrur / Damur / Fickur

Allmänna

Realtidsauktion
5 mars
Guld / Silver / Klockor / Kuriosa

Fashionabla

Realtidsauktion
7 mars
Mode / Väskor / Accessoarer

Avslutade auktioner

Lilla Smycken

Realtidsauktion
22 februari
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

På lördag klubbas Klassiska auktionen hos oss på Kaplans.

Upptäck tidlösa diamantsmycken, förtrollande ädelstenar och vackra arbeten i både guld och silver.

Lägg ett förhandsbud eller delta online under auktionen. Du är även välkommen att delta på plats i vår auktionssal. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen öppnar fredag på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Besök oss för att prova dina favoriter från auktionen.

Se auktionen

Stort utbud av alliansringar

Letar du efter en förlovningsring eller vigselring?

Alliansringen är en tidlös och elegant ringmodell som passar alla. Den bärs vackert ensam och kan även kombineras fint med andra ringar och smycken.

Upptäck vårt stora utbud av alliansringar i butiken. Välj bland alliansringar i guld, vitguld, roséguld och platina utsmyckade med diamanter i olika infattningar och slipningar. Du hittar även alliansringar med färgglada ädelstenar såsom safirer, smaragder och rubiner.

Vi erbjuder frakt och du har alltid ångerrätt vid köp i vår webbutik.

Se alliansringar

Inlämning pågår till Klockkvaliten

Den 18 maj klubbas vårens upplaga av Klockkvaliten hos oss på Kaplans.

Till auktionen söker vi kvalitetsur och samlarobjekt från märken såsom Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet, Omega och Vacheron Constantin.

Har du en klocka som du vill sälja på auktionen? Välkommen till vår värdering alla vardagar 10–18 på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Du behöver inte boka en tid. Du kan även kontakta våra experter genom att skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Sista dag för inlämning är 5 april.

Läs mer om Klockkvaliten

Se auktionens första klockor

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.