Auktionsvaror

Nästa Auktion


Lilla Smycken

Klubbas online

Torsdag 13:00


Kommande auktioner

Lilla Smycken

Realtidsauktion
23 maj
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Klassiska

Klubbauktion
25 maj
Smycken / Silver / Ädelstenar

Allmänna

Realtidsauktion
28 maj
Guld / Silver / Klockor / Kuriosa

Fashionabla

Realtidsauktion
30 maj
Mode / Väskor / Accessoarer

Avslutade auktioner

Klockkvaliten

Klubbauktion
18 maj
Finare klockor och ur

Butiksvaror

Aktuellt

Klockkvaliten 18 maj 2024

Under lördagen klubbades vårens upplaga av Klockkvaliten på Kaplans. Klockentusiaster världen över hade slutit upp online för att följa klockauktionen.

Auktionen bjöd på 131 handplockade klockor från marknadens ledande klocktillverkare. Katalogen visade en blandning av tidlösa kostymklockor, vintageur, lekfulla urtavlor och älskade klassiker från exklusiva märken som Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin och Rolex.

Auktionens högsta klubbslag gick till två Audemars Piguet Royal Oak, auktionsnummer 11 i rosa guld och auktionsnummer 43 i stål. Totalt klubbades klockor för drygt 10,5 miljoner kronor på lördagens auktion.

Varmt tack till alla våra kunder som på olika sätt deltog i auktionen!

Se hela resultatet

Smycken på auktion

Lördag 25 maj klubbas auktionen Klassiska hos oss.

På auktionen hittar du smyckesklassiker som tennisarmband, guldhalsband och enstensörhängen. Upptäck även uttrycksfulla smycken designade med färgglada ädelstenar.

Lägg ett förhandsbud idag eller delta online på auktionsdagen. Du är även välkommen att bjuda i vår auktionssal under auktionen. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen öppnar fredag på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Under visningen svarar vi även på frågor skickade till info@kaplans.se.

Se auktionen

Presenter till mors dag

Söndagen 26 maj är det mors dag!

Hitta presenten till den mamma du vill fira i vår butik. Inspireras av våra presenttips med en härlig blandning av smycken, accessoarer, klockor och prydnadsföremål. Alla varor kan köpas direkt online samt i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Vi erbjuder frakt och du har alltid ångerrätt vid köp i webbutiken. Handla på vår hemsida senast tisdag 21 maj kl 18:00 för leverans innan mors dag.

Se våra presenttips

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.