Auktionsvaror

Nästa Auktion


Allmänna

Klubbas online

Tisdag 13:00


Kommande auktioner

Allmänna

Realtidsauktion
18 juni
Guld / Silver / Klockor / Kuriosa

Lilla Smycken

Realtidsauktion
27 juni
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Klassiska

Klubbauktion
29 juni
Smycken / Silver / Ädelstenar

Fashionabla

Realtidsauktion
4 juli
Mode / Väskor / Accessoarer

Avslutade auktioner

Moderna

Klubbauktion
15 juni
Designade smycken / Silver

Butiksvaror

Aktuellt

Lägg bud på auktion

Torsdag 27 juni klubbas auktionen Lilla Smycken online.

Auktionen bjuder på ett brett utbud av smycken i både guld och silver. I katalogen ryms även klassiska silverföremål som bestickserviser, ljusstakar och skålar.

Delta i auktionen genom förhandsbud eller bud online under auktionen. Lilla Smycken är en realtidsauktion och klubbas endast online.

Visningen öppnar onsdag 26 juni på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Under visningen svarar vi även på frågor skickade till info@kaplans.se.

Se auktionen

Armband till sommaren

Fullända din sommarstil med ett skimrande armband.

I butiken hittar du ett brett utbud av armband i olika stilar och prisklasser. Välj bland armband med diamanter och färgglada ädelstenar eller modeller helt i guld och silver.

Alla armband kan köpas direkt online samt i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående varorna som säljs i vår butik. Vi hjälper dig gärna!

Se armband

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.