Auktionsvaror

Nästa Auktion


Pant

Klubbas online

tisdag 13:00


Kommande auktioner

Pant

Realtidsauktion
19 oktober
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Lilla Smycken

Realtidsauktion
21 oktober
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Klassiska

Klubbauktion
23 oktober
Smycken / Silver / Ädelstenar

Pant

Katalog kommer snart
26 oktober
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Avslutade auktioner

Klockor

Klubbauktion
16 oktober
Specialauktion Damur

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

Lördag 23 oktober klubbar vi Klassiska på Biblioteksgatan i Stockholm.

Auktionen innehåller smycken med glittrande diamanter och vackra färgstenar. Bjud på gnistrande tennisarmband, färgstarka ringar, tidlösa pärlhalsband och romantiska vigselringar.

Du kan lägga förhandsbud eller delta i budgivningar online under auktionen. Du kan också bjuda på plats i vår auktionssal, men tänk på att visa hänsyn genom att hålla avstånd.

Välkommen!

Se hela auktionen

Tid för glittrande enstensörhängen

Enstensörhängen är smycket som kan följa dig hela livet. Ett smycke som passar alla dina stilar och åldrar. Ett par enstensörhängen blir lätt en självklar favorit i ditt smyckeskrin.

I vår butik hittar du enstensörhängen i många olika storlekar och prisklasser. När vi skriver ctv anger vi storleken för båda diamanterna tillsammans. I varje katalogbeskrivning står också diamanternas kvalitet.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till info@kaplans.se.

Alla våra smycken i butiken kan köpas online. I webbutiken har du ångerrätt och vi erbjuder fri frakt.

Se alla enstensörhängen

Lämna in till Smyckekvaliten

Smyckekvaliten klubbas lördag 27 november på Biblioteksgatan i Stockholm. Inlämning till denna auktion pågår för fullt.

Till auktionen söker vi vackra ädelstenar, stora diamantsmycken och smycken av hög kvalitet.

Smycken från kända internationella juvelhus såsom Bvlgari, Cartier, Van Cleef and Arpels, och Tiffany & Co är alltid eftertraktade. Det samma gäller skandinavisk design och mer sällan förekommande modeller från bland andra Wiwen Nilsson, Georg Jensen och Claes Giertta. Vi är också intresserade av smycken och silver med en spännande historia.

Hör av dig till oss om du har ett smycke som du funderar på att sälja. Våra experter tar emot för värdering alla vardagar kl 10-18. Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Se inlämnade föremål

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.