Butiken

Nyheter

Somriga örringar

Addera färg till smyckeskrinet med färgglada örringar.

I vår butik hittar du hoops i guld, vitguld och roséguld i flera olika former och storlekar. Välj mellan örringar utan stenar eller prydda med glittrande diamanter. Upptäck även par utsmyckade med färgstarka ädelstenar som safirer, rubiner och smaragder.

Se vårt utbud av örringar online och hitta en present till dig själv eller någon du bryr dig om. Vi erbjuder frakt och du har alltid ångerrätt när du handlar i vår webbutik.

Se örringar i webbutiken

Student 2023

Är du ute efter en studentpresent eller examenspresent?

Ge bort något som kan användas under en lång tid. Se våra presenttips och hitta en blandning av tidlösa smycken i guld och silver, stilsäkra accessoarer och vackra silverföremål.

Vår butik erbjuder en härlig mix av begagnat och nytt. Alla föremål kan köpas både online och i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Se presenttips

Ge bort en presentkort

Presentkort är en perfekt present när du vill låta mottagaren välja själv. Kaplans presentkort passar alla som tycker om smycken, klockor och accessoarer.

Ladda presentkortet med valfritt belopp upp till 20 000 kronor.

Presentkortet kan användas på hela Kaplans och mottagaren har gott om tid att hitta något som passar eftersom våra presenkort är giltiga i 10 år.

Köp presentkort online

Välkommen till Kaplans butik! Upplev vår unika blandning av smycken, klockor och mode. Vi har ett mycket stort urval av nya och gamla föremål. Alla föremål som finns i butiken kan du köpa direkt online. Allt du behöver är ett kundnummer hos oss. Om du vill ha hjälp och rådgivning är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Sökning pågår...
×
Butiken
v