Butiken

Nyheter

Ge bort ett bokstavshänge

Bokstavshänget är ett personligt smycke som kan bäras varje dag. Välj en bokstav som symboliserar mottagarens eget namn eller någon speciell som hen alltid vill ha med sig.

I vår webbutik hittar du bokstavshängen i guld och vitguld i olika storlekar och typsnitt. Välj mellan hängen helt i guld eller med glittrande diamanter. I webbutiken kan du även se kedjor i olika modeller och längder.

När du handlar i webbutiken har du alltid ångerrätt samt valmöjligheten att få ditt köp levererat. Titta in bland vårt stora sortiment av bokstavshängen och hitta den perfekta presenten.

Se bokstavshängen

Duka med silver i sommar

Skapa en härlig dukning med silver.

Duka bordet till sommarfesten med bestick, skålar och ljusstakar i silver. I vår webbutik hittar du begagnade silverföremål som hjälper till att göra din nästa bjudning extra fin.

Titta in i webbutiken idag och upptäck vårt stora utbud av festliga silverföremål.

Se alla silverföremål

Hitta smycken med morganiter

Känd för dess härliga rosa färg är morganiten en populär ädelsten att använda i smycken.

Stenens färg kan variera från ljusare kalla toner till djupare varma nyanser. I vår butik hittar du ringar, örhängen och halsband med romantiskt skimrande morganiter i olika nyanser av rosa.

Se vårt sortiment av morganitsmycken i butiken och unna dig själv eller någon du bryr dig om ett vackert smycke.

Se smycken med morganiter

Välkommen till Kaplans butik! Upplev vår unika blandning av smycken, klockor och mode. Vi har ett mycket stort urval av nya och gamla föremål. Alla föremål som finns i butiken kan du köpa direkt online. Allt du behöver är ett kundnummer hos oss. Om du vill ha hjälp och rådgivning är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Sökning pågår...
×
Butiken
v