Presentkort

Presentkort

Nya presentkort

Våra presentkort är en perfekt present när du vill låta mottagaren själv välja från vårt stora urval av smycken, klockor och mode. Vi kan nu erbjuda både fysiska och digitala presentkort.

De nya presentkorten kan användas för att betala för varor och tjänster på Biblioteksgatan 5 i Stockholm, på www.kaplans.se och på www.diamantia.com.

Presentkortet kan laddas med valfritt belopp upp till 20 000 kronor. Våra presentkort är giltiga i 10 år.

Våra nya presentkort har kortnummer och pinkod. De fysiska presentkorten är tryckta på miljövänligt papper och har ett skrapfält som döljer pinkoden.

Köpa presentkort

Våra presentkort kan köpas på Biblioteksgatan 5 och här på hemsidan.

På hemsidan hittar du presentkorten i sidfoten i vår datorversion, och i menyn i vår mobilversion.

Vi laddar presentkortet med valfritt belopp upp till 20 000 kronor.

Till de fysiska presentkorten följer en grön ask där presentkortets värde och giltighetstid visas. Presentkorten kan hämtas på plats eller skickas till din registrerade adress. Om du vill ha ditt presentkort skickat med posten betalar du samma fraktavgift som för ett föremål med Normal frakt.

Våra digitala presentkort kan skickas som e-mail till valfri e-mail adress, eller som sms till alla svenska mobilnummer. Du väljer när det digitala presentkortet ska skickas iväg och du kan skriva ett meddelande till mottagaren.

Köp presentkort online

Betala med presentkort

De nya presentkorten kan användas som betalsätt för varor och tjänster på Biblioteksgatan 5 i Stockholm, på www.kaplans.se och på www.diamantia.com.

För att betala med presentkortet behövs kortnummer och pinkod. På de fysiska presentkorten hittar du det 16-siffriga kortnumret på kortets baksida. Den 5-siffriga pinkoden skrapar du fram när det är dags att använda presentkortet.

Om det finns ett belopp kvar på ditt presentkort efter köpet så behåller du presentkortet till nästa gång. Om presentkortet inte räcker för köpet lägger du till ett annat betalsätt.

Gamla presentkort

Våra gamla presentkort kan fortfarande användas som betalning vid köp av varor och tjänster på plats i vår butik. Om det gamla presentkortets hela värde inte går åt vid köpet får du ett nytt presentkort på mellanskillnaden.

Bra att känna till

För att köpa och använda våra presentkort behövs ett kundnummer hos Kaplans.

Våra presentkort kan inte betalas med kontanter. Presentkorten kan inte lösas in mot kontanter, inte heller återköpas. Kaplans ansvarar inte för borttappat eller stulet presentkort.

Presentkorten utfärdas av Retain24.

Kontrollera saldo

Här kan du kontrollera ditt presentkorts saldo och giltighetstid.