Värdering

Vi hjälper dig när du vill veta vad ditt föremål är värt. Kaplans värderare har lång erfarenhet och är specialiserade inom smycken, klockor och mode.

Du får professionell rådgivning inför en försäljning och vi erbjuder värderingsintyg för olika ändamål. Våra värderingsintyg kan användas vid till exempel försäkring, gåva och arvskifte.

Inlämning och värdering pågår alla vardagar året runt. Du behöver inte boka tid utan är välkommen in till värderingen. Du hittar oss på Biblioteksgatan i Stockholm. Du kan även skicka in din vara till oss för att få den värderad.

Använd vårt Värderingsstöd om du själv vill se vad dina smycken och klockor kan vara värda. Värderingsstödet är tillgängligt online för alla Kaplans kunder.

Karta över lokalen

Värderingen

Entré

Vad vi värderar

Smycken

Smycken och ädelstenar

Silver

Corpus och matsilver

Klockor

Klockor och tillbehör

Mode

Mode och accessoarer

Mynt

Mynt, sedlar och medaljer

Ädelmetall

Inköp av guld, silver och platina

Klockor i fokus

Lördagen 18 maj var det dags för Klockkvaliten på Kaplans. Auktionen erbjöd 173 objekt som klubbades för drygt 9,3 miljoner kronor inklusive provisioner. Auktionen bjöd på rafflande budgivningar och starka slutresultat. Med budgivare online, i salen och på telefon skapades en härlig auktion.

Har du en klocka som du funderar på att sälja? Nästa Klockkvaliten äger rum i november och inlämningen har redan öppnat. Tveka inte att kontakta Kaplans Klockvärdering. Välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Läs mer om vad vi söker