Värdering

Vi hjälper dig när du vill veta vad ditt föremål är värt. Kaplans erbjuder fri värdering av smycken, klockor och mode.

Värdering och inlämning till auktion pågår alla vardagar året runt. Du behöver inte boka tid utan är välkommen in till oss. Värderingen finns på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Du kan också få hjälp med värdering online om du skickar ett mail till vardering@kaplans.se.

Vi erbjuder värderingsintyg för olika ändamål. Våra värderingsintyg kan användas vid till exempel försäkring, gåva och arvskifte. Tveka inte att kontakta oss om du vill värdera din klocka eller ditt smycke.

Testa vårt Värderingsstöd om du själv vill se vad dina smycken och klockor kan vara värda. Värderingsstödet är tillgängligt online för alla Kaplans kunder.

Karta över lokalen

Värderingen

Entré

Vad vi värderar

Smycken

Smycken och ädelstenar

Klockor

Klockor och tillbehör

Mode

Mode och accessoarer

Silver

Corpus och matsilver

Mynt

Mynt, sedlar och medaljer

Ädelmetall

Inköp av guld, silver och platina

Inlämning pågår till Modekvaliten

Först ut bland våra specialauktioner i höst är Modekvaliten - vår auktion för exklusivt nutida mode. Modekvaliten klubbas lördag 18 september.

Vi söker nu efter säsongens mest unika och exklusiva objekt i höstens alla härliga färger! Det finns ett stort intresse för väskor, skor, accessoarer och modebijouterier från välkända modehus. Märken som Louis Vuitton, Chanel, Hermès och Prada är alltid eftertraktade.

Har du modeföremål som du inte längre använder? Vår värdering på Biblioteksgatan i Stockholm är öppen alla vardagar kl 10-18. Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se om du vill ha hjälp. Sista dagen för inlämning är 27 augusti.

Se vad vi söker

Värdera guld hos oss

Hos oss kan du värdera guld som du funderar på att sälja. Ta med de föremål i guld som du vill att vi ska värdera, och kom in till oss på Biblioteksgatan i Stockholm.

Vi tar emot alla sorters guldsmycken. Smycken som är trasiga eller defekta kan lämnas in för smält. Våra värderingsexperter finns på plats varje vardag och berättar vad du kan få ut för ditt guld. Du får bra betalt och hjälp hela vägen.