Värdering

Vi hjälper dig när du vill veta vad ditt föremål är värt. Kaplans erbjuder fri värdering av smycken, klockor och mode.

Värdering och inlämning till auktion pågår alla vardagar året runt. Du behöver inte boka tid. Värderingen finns på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Du kan också få hjälp med värdering online om du skickar ett mail till vardering@kaplans.se.

Varje säsong är det dags för Kaplans kvalitetsauktioner. Inlämning till dessa auktioner pågår hela året. Du kan läsa mer om kvalitetsauktionerna i menyn till vänster.Läs mer om kvalitetsauktionerna i menyn ovan.

Kaplans erbjuder värderingsintyg för olika ändamål. Våra värderingsintyg kan användas vid till exempel försäkring, gåva och arvskifte. Tveka inte att kontakta oss om du vill värdera din klocka eller ditt smycke.

Testa vårt Värderingsstöd om du själv vill se vad dina smycken och klockor kan vara värda. Värderingsstödet är tillgängligt online för alla Kaplans kunder.

Karta över lokalen

Värderingen

Entré

Vad vi värderar

Smycken

Smycken, pärlor och ädelstenar

Klockor

Klockor och tillbehör

Mode

Mode och accessoarer

Silver

Corpus och matsilver

Mynt

Mynt, sedlar och medaljer

Ädelmetall

Inköp av guld, silver och platina

Har du föremål som du inte längre använder? Gör både dig själv och miljön en tjänst genom att sälja dem på auktion hos oss. Se kommande auktioner

Har du smycken du vill sälja?

Under hela våren och sommaren klubbas olika smyckesauktioner hos oss på Kaplans.

På auktionerna ryms smycken i flera olika stilar och prisklasser. Sälj märkessmycken, klassiska diamantsmycken och guldsmycken, samt enklare vardagssmycken i silver och guld. Du kan även sälja lösa ädelstenar och silverföremål såsom bestickserviser, bägare, vaser och skålar.

Kaplans smyckesvärdering har öppet för drop-in alla vardagar 10–18 på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Se kommande smyckesauktioner

Värdera guld hos oss

Hos oss kan du värdera guld som du funderar på att sälja. Ta med de föremål i guld som du vill att vi ska värdera, och kom in till oss på Biblioteksgatan i Stockholm.

Vi värderar alla sorters guldsmycken. Smycken som är trasiga eller defekta kan lämnas in för smält. Våra värderingsexperter finns på plats varje vardag och berättar vad du kan få ut för ditt guld. Du får bra betalt och hjälp hela vägen.

Du kan också beställa ett värdekuvert utan kostnad på Kaplans Ädelmetalls hemsida.

Se mer hos Kaplans Ädelmetall