Värdering

Vi hjälper dig när du vill veta vad ditt föremål är värt. Kaplans värderare har lång erfarenhet och är specialiserade inom smycken, klockor och mode.

Du får professionell rådgivning inför en försäljning och vi erbjuder värderingsintyg för olika ändamål. Våra värderingsintyg kan användas vid till exempel försäkring, gåva och arvskifte.

Inlämning och värdering pågår alla vardagar året runt. Du behöver inte boka tid utan är välkommen in till värderingen. Du hittar oss på Biblioteksgatan i Stockholm. Du kan även skicka in din vara till oss för att få den värderad.

Använd vårt Värderingsstöd om du själv vill se vad dina smycken och klockor kan vara värda. Värderingsstödet är tillgängligt online för alla Kaplans kunder.

Karta över lokalen

Värderingen

Entré

Vad vi värderar

Smycken

Smycken och ädelstenar

Silver

Corpus och matsilver

Klockor

Klockor och tillbehör

Mode

Mode och accessoarer

Mynt

Mynt, sedlar och medaljer

Ädelmetall

Inköp av guld, silver och platina

Om du har en Rolex Datejust som du funderar på att sälja ska du inte missa vår Specialauktion som äger rum lördag 21:a mars. Besök oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Våra klockexperter tar emot för värdering av klockor alla vardagar. Läs mer om vår auktion

Sälj på auktion

Har du smycken, klockor eller modeaccessoarer som du inte längre använder? Gör både dig själv och miljön en tjänst genom att sälja dem på auktion hos oss.

Inlämning pågår till våra auktioner. Vi köper också in ditt guld direkt för återvinning när det passar bättre. Kaplans värdering är öppen vardagar mellan kl 10 och 18. Varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan!

Se våra auktioner