Värdering

Vi hjälper dig när du vill veta vad ditt föremål är värt. Kaplans erbjuder fri värdering av smycken, klockor och mode.

Värdering och inlämning till auktion pågår alla vardagar året runt. Du behöver inte boka tid. Värderingen finns på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Du kan också få hjälp med värdering online om du skickar ett mail till vardering@kaplans.se.

Varje säsong är det dags för Kaplans kvalitetsauktioner. Inlämning till dessa auktioner pågår hela året. Du kan läsa mer om kvalitetsauktionerna i menyn till vänster.Läs mer om kvalitetsauktionerna i menyn ovan.

Kaplans erbjuder värderingsintyg för olika ändamål. Våra värderingsintyg kan användas vid till exempel försäkring, gåva och arvskifte. Tveka inte att kontakta oss om du vill värdera din klocka eller ditt smycke.

Testa vårt Värderingsstöd om du själv vill se vad dina smycken och klockor kan vara värda. Värderingsstödet är tillgängligt online för alla Kaplans kunder.

Karta över lokalen

Värderingen

Entré

Vad vi värderar

Smycken

Smycken, pärlor och ädelstenar

Klockor

Klockor och tillbehör

Mode

Mode och accessoarer

Silver

Corpus och matsilver

Mynt

Mynt, sedlar och medaljer

Ädelmetall

Inköp av guld, silver och platina

Inlämning pågår till höstens auktioner

Har du föremål som du inte längre använder? Gör både dig själv och miljön en tjänst genom att sälja dem på auktion hos oss. Sälj smycken, klockor och mode smidigt på våra auktioner. Få hjälp av våra skickliga värderare och ta del av vårt säljerbjudande som innehåller både auktion och butik. Du har också möjlighet att få förskott på ditt föremål.

Kaplans värdering är öppen alla vardagar kl 10-18. Skicka ett mail till vardering@kaplans.se om du inte kan besöka oss i Stockholm.

Se våra auktioner

Värdera guld hos oss

Hos oss kan du värdera guld som du funderar på att sälja. Ta med de föremål i guld som du vill att vi ska värdera, och kom in till oss på Biblioteksgatan i Stockholm.

Vi värderar alla sorters guldsmycken. Smycken som är trasiga eller defekta kan lämnas in för smält. Våra värderingsexperter finns på plats varje vardag och berättar vad du kan få ut för ditt guld. Du får bra betalt och hjälp hela vägen.

Du kan också beställa ett värdekuvert utan kostnad på Kaplans Ädelmetalls nya hemsida.

Se mer hos Kaplans Ädelmetall