Värdering

Vi hjälper dig när du vill veta vad ditt föremål är värt. Kaplans värderare har lång erfarenhet och är specialiserade inom smycken, klockor och mode.

Värdering och inlämning till auktion pågår alla vardagar året runt. Du behöver inte boka tid utan är välkommen in till värderingen. Du hittar oss på Biblioteksgatan i Stockholm. Du kan även skicka in din vara till oss för att få den värderad.

Vi erbjuder värderingsintyg för olika ändamål. Våra värderingsintyg kan användas vid till exempel försäkring, gåva och arvskifte.

Testa vårt Värderingsstöd om du själv vill se vad dina smycken och klockor kan vara värda. Värderingsstödet är tillgängligt online för alla Kaplans kunder.

Karta över lokalen

Värderingen

Entré

Vad vi värderar

Smycken

Smycken och ädelstenar

Silver

Corpus och matsilver

Klockor

Klockor och tillbehör

Mode

Mode och accessoarer

Mynt

Mynt, sedlar och medaljer

Ädelmetall

Inköp av guld, silver och platina

Har du smycken, klockor eller modeaccessoarer som du inte längre använder? Gör både dig själv och miljön en tjänst genom att sälja dem på auktion hos oss. Vi köper också in ditt guld direkt för återvinning när det passar bättre. Kaplans värdering är öppen alla vardagar kl 11-18. Se auktionskalender

Vi söker klockor till höstens auktioner

I oktober håller Kaplans en klockauktion helt dedikerad till damklockor. Missa inte detta tillfälle om du har ett damur som du inte använder.

I mitten av november är det dags för Klockkvaliten. Höjdpunkten för alla klockintresserade. Till denna auktion söker vi exklusiva klockor och ovanliga klockmodeller.

Värdering och inlämning pågår hos oss på Biblioteksgatan 5. Tveka inte att besöka våra experter om du har en klocka som du funderar på att sälja. Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se

Se vad vi söker