Värdering

Våra värderare hjälper dig när du vill veta vad din vara är värd. Du får professionell rådgivning inför en försäljning och vi erbjuder värderingsintyg för olika ändamål.

Inlämning till våra auktioner pågår alla vardagar året runt. Du behöver inte boka tid utan är välkommen in till värderingen. Du kan även skicka din vara till oss.

Om du själv vill se vad din vara kan vara värd så använd gärna vårt Värderingsstöd här på hemsidan. Värderingsstödet är tillgängligt för alla Kaplans kunder.

Bli kund här
Bli kund här

Lämna in varor

Karta över lokalen

Värderingen

Entré

Kaplans Auktioner AB

Biblioteksgatan 5

111 46 Stockholm

Mån-Fre 10-18

Vad vi värderar

Smycken

Smycken, silver och ädelstenar.

Klockor

Klockor och tillbehör.

Mode

Mode och accessoarer.

Guld

Direktförsäljning av ditt guld, silver och platina.

Mynt

Mynt, medaljer och sedlar.

Besök oss på Biblioteksgatan 5 och visa upp dina föremål för våra värderare. Våra experter finns på plats varje vardag mellan kl 10 och 18. Ingen tidsbokning behövs.

Inlämning pågår till sommarens auktioner. Se vår Auktionskalender

Så går en värdering till

För varje vara föreslår vi ett utropspris som motsvarar det uppskattade försäljningspriset på auktion. Utropspriset baseras på priser som uppnåtts vid tidigare försäljningar av likvärdiga föremål. Dessutom föreslås ett bevakningspris som är det lägsta priset varan kan säljas för. Bevakningspriset bör vara minst 10% lägre än utropspriset.

Inlämningsbevis

Om du väljer att lämna in på auktion får du ett inlämningsbevis med beskrivning av varan, auktionsdatum, utropspris och bevakningspris. Tänk på att inlämningsbeviset är en värdehandling som bör förvaras på ett säkert sätt.