Butiken

Nyheter

Pärlörhängen till Mors dag

Nu på söndag är det Mors dag!

Unna din mamma ett par vackra pärlörhängen. I webbutiken hittar du pärlörhängen i flera olika former, storlekar och prisklasser. Välj bland klassiska modeller med endast pärlor och mer detaljerade pärlörhängen utsmyckade med diamanter och andra ädelstenar.

När du handlar i webbutiken kan du välja att betala online och sedan hämta smycket i butiken på Biblioteksgatan. Du har alltid ångerrätt när du handlar i webbutiken.

Se pärlörhängen

Drömringar i butiken

Enstensringar med sidostenar är en härlig variant av den klassiska enstensringen.

Denna romantiska design passar utmärkt som förlovningsring eller vigselring men även som gåva till dig själv eller någon du vill överraska. I webbutiken hittar du enstensringar med sidostenar i guld och vitguld i olika utformningar. Upptäck olika diamantslipningar, fattningsarbeten och storlek på diamanterna.

Du har alltid ångerrätt när du handlar i webbutiken samt valmöjligheten att få ditt smycke levererat. Ta en titt idag och se vårt urval av ringar med sidostenar.

Se ringar

Hitta din haloring

Haloringen blir ett alltmer populärt alternativ för dem som söker förlovningsring eller vigselring.

Haloringens design kännetecknas oftast av en större diamant i mitten framhävd av mindre stenar satta i en krans runt omkring. I webbutiken hittar du haloringar i guld, vitguld och roséguld med bland annat briljantslipade, ovalslipade och droppslipade centerstenar.

Hitta din favorit online!

Se haloringar

Välkommen till Kaplans butik! Upplev vår unika blandning av smycken, klockor och mode. Vi har ett mycket stort urval av nya och gamla föremål. Alla föremål som finns i butiken kan du köpa direkt online. Allt du behöver är ett kundnummer hos oss. Om du vill ha hjälp och rådgivning är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Sökning pågår...
×
Butiken
v