Butiken

Nyheter

Alliansringar i butiken

En glittrande alliansring är populär att använda som förlovningsring eller vigselring. I vår butik hittar du alliansringar i många olika modeller som alla kan köpas direkt.

Välj bland klassiska alliansringar med gnistrande diamanter, och alliansringar med vackra färgstenar så som safirer, smaragder och rubiner.

För att lättare hitta rätt alliansring kan du välja prisklass och ringstorlek på vår hemsida.

När du handlar i vår webbutik har du ångerrätt samt möjligheten att få ditt köp levererat. Du kan även besöka vår butik på Biblioteksgatan i Stockholm. Vi har öppet som vanligt hela sommaren.

Se alla alliansringar

Välj örringar

Örringar är smycket som passar till alla stilar. Hos oss hittar du örringar i många olika storlekar med glittrande diamanter, färgglada ädelstenar samt helt i guld.

När du handlar i vår webbutik har du alltid ångerrätt.

Om du vill ha hjälp är du alltid välkommen att höra av dig. Skicka ett mail till info@kaplans.se. Vår butik svarar gärna på dina frågor.

Se alla örringar

Duka med silver

Skapa en härlig dukning med silver.

Duka bordet till sommarfesten med bestick, skålar och ljusstakar i silver. I vår webbutik finns begagnade silverföremål som hjälper till att göra din nästa bjudning extra fin.

Titta in i webbutiken idag och upptäck vårt stora utbud av festliga silverföremål. Kanske hittar du det perfekta tillbehöret till sommarens kräftskiva.

Se alla silverföremål

Välkommen till Kaplans butik! Upplev vår unika blandning av smycken, klockor och mode. Vi har ett mycket stort urval av nya och gamla föremål. Alla föremål som finns i butiken kan du köpa direkt online. Allt du behöver är ett kundnummer hos oss. Om du vill ha hjälp och rådgivning är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Sökning pågår...
×
Butiken
v