Butiken

Nyheter

Sätt stilen med våra örringar

På Kaplans finns örringar i många trendiga modeller. Välj bland örringar i guld och vitguld, med och utan briljanter, klassiska örringar och varianter med en tvist.

Om du vill ha hjälp med att handla på distans är du alltid välkommen att höra av dig. Skicka ett mail till info@kaplans.se. Vår butik svarar gärna på alla dina frågor och kan skicka fler bilder på smycken som du är intresserad av.

Se örringar online

Härliga morganiter

Har du sett våra vackra smycken med morganiter? En ädelsten med härligt rosa färg och fin klarhet. I vår butik finns ett stort urval av smycken med morganit.

Handla i lugn och ro på vår hemsida. I webbutiken har du alltid ångerrätt och vi erbjuder fri frakt med postpaket eller hemleverans.

Se morganiter online

Träffa oss online

Behöver du hjälp med att handla på distans? Kanske är du osäker på om örhängena du valt ut är lagom stora för dig, eller så undrar du vilka pärlor som egentligen är vackrast.

Tveka inte att boka en tid med vår personal shopper online. Träffa våra kunniga butikssäljare live i din mobil och få svar på alla dina frågor.

Läs mer och boka här

Välkommen till Kaplans butik! Upplev vår unika blandning av smycken, klockor och mode. Vi har ett mycket stort urval av nya och gamla föremål. Alla föremål som finns i butiken kan du köpa direkt online. Allt du behöver är ett kundnummer hos oss. Om du vill ha hjälp och rådgivning är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Sökning pågår...
×
Butiken
v