Butiken

Nyheter

Trendiga örhängen

Hängande örhängen är en av vårens stora trender. Inspireras av modeller i spännande längder och former i vår butik. Fina att bära som par eller matcha med andra örhängen.

I webbutiken har du ångerrätt och vi erbjuder fri frakt inom Sverige. Om du vill ha hjälp med att handla på distans är du alltid välkommen att höra av dig. Skicka ett mail till info@kaplans.se.

Se hängande örhängen

Prata med oss

Behöver du hjälp med att handla på distans? Kanske är du osäker på om örhängena du hittat är lagom stora för dig, eller så vill du ha tips kring en present som du ska köpa.

Tveka inte att boka en tid med vår personal shopper online. Prata med våra kunniga butikssäljare live i din mobil och få svar på alla dina frågor. Tjänsten finns tillgänglig alla vardagar. Hoppas vi ses!

Läs mer och boka här

Se våra väskor

I vår butik finns designväskor i många olika modeller och storlekar. Vi har begagnade märkesväskor som passar för alla stilar och tillfällen. Se väskor från bland andra Chanel, Louis Vuitton och Bottega Veneta. Hitta väskan som blir din nya favorit.

Handla smidigt på vår hemsida. Alla våra väskor kan köpas online. I webbutiken har du ångerrätt och vi bjuder på frakten inom Sverige.

Se alla väskor

Välkommen till Kaplans butik! Upplev vår unika blandning av smycken, klockor och mode. Vi har ett mycket stort urval av nya och gamla föremål. Alla föremål som finns i butiken kan du köpa direkt online. Allt du behöver är ett kundnummer hos oss. Om du vill ha hjälp och rådgivning är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Sökning pågår...
×
Butiken
v