Butiken

Nyheter

Smycken i mixade metaller

Kombinera olika metaller för en lekfull och trendig stil.

Upptäck butikens utbud av två- och trefärgade smycken i guld, vitguld och roséguld. Välj bland nytt och begagnat i en samling av ringar, halsband, örhängen och armband.

Alla smycken kan köpas direkt online samt i vår butik i Stockholm.

Se våra tips

Höstmode

Se höstens accessoarer i vår butik. Upptäck väskor, plånböcker, scarves och skärp från välkända modehus som Louis Vuitton, Gucci, Hermès och Fendi.

Genom att handla begagnat kan du hitta märkesaccessoarer till ett bättre pris. Du har även möjligheten att hitta modeller som inte längre tillverkas.

I webbutiken kan du använda sökfilter för att lättare hitta det du letar efter. Vi erbjuder frakt och du har alltid ångerrätt vid köp i vår webbutik.

Se accessoarer i webbutiken

Trestensringar i butiken

Hitta din trestensring hos oss. Ringen med tre infattade diamanter som kan symbolisera det förflutna, nuet och framtiden.

Kaplans butik erbjuder en blandning av vintage och nyproducerade trestensringar i olika utföranden. Välj bland trestensringar i guld och vitguld med diamanter i olika storlekar och slipningar. Du som gillar färg hittar modeller med safirer, rubiner och smaragder.

Alla ringar kan köpas både online och i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Se trestensringar med diamanter och färgstenar

Välkommen till Kaplans butik! Upplev vår unika blandning av smycken, klockor och mode. Vi har ett mycket stort urval av nya och gamla föremål. Alla föremål som finns i butiken kan du köpa direkt online. Allt du behöver är ett kundnummer hos oss. Om du vill ha hjälp och rådgivning är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Sökning pågår...
×
Butiken
v