Butiken

Nyheter

Barocka pärlörhängen

Barocka pärlor väcker uppmärksamhet med sina spännande former.

Se alla våra barocka pärlörhängen här på hemsidan. Välj mellan olika härliga modeller.

Barocka pärlörhängen online

Hitta julklapparna

Vår butik är fylld av smycken som passar till julens klappar. Upplev vår unika blandning av gammalt och nytt. Du hittar personliga presenter i olika modeller och stilar.

När du handlar online gäller ångerrätten i butiken till 11:e januari. För att underlätta för dig som kund bjuder vi på frakten inom Sverige.

Om du vill ha hjälp med att handla på distans är du alltid välkommen att höra av dig. Skicka ett mail till info@kaplans.se. Vår butik svarar gärna på alla dina frågor och kan skicka fler bilder på föremål som du är intresserad av.

Se smycken online

Se alla våra bokstäver

Ett glittrande bokstavshänge är ett personligt smycke som kan bäras varje dag. Hitta rätt bokstav i vår butik och välj mellan guld och vitguld. Du kan också lägga till en passande kedja. Köp till dig själv eller någon du bryr dig om.

Se bokstavshängen online

Se kedjor online

Välkommen till Kaplans butik! Upplev vår unika blandning av smycken, klockor och mode. Vi har ett mycket stort urval av nya och gamla föremål. Alla föremål som finns i butiken kan du köpa direkt online. Allt du behöver är ett kundnummer hos oss. Om du vill ha hjälp och rådgivning är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Sökning pågår...
×
Butiken
v