Butiken

Nyheter

Glittrande enstensörhängen

Enstensörhängen är smycket som kan följa dig hela livet. Ett smycke som passar alla dina stilar och åldrar. Ett par enstensörhängen blir lätt en självklar favorit i ditt smyckeskrin.

I vår butik hittar du enstensörhängen i många olika storlekar. Storleken anges i beskrivningen med måttet "ctv" vilket är caraten för båda diamanterna tillsammans. I varje text står också diamanternas kvalitet.

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till info@kaplans.se.

Se alla enstensörhängen

Tidlösa pärlor

Satsa på pärlsmycken i höst. Pärlor passar till många olika stilar och känns ständigt aktuella.

I vår butik hittar du ett mycket stort utbud av pärlsmycken i olika modeller och prisklasser. Njut av halsband, örhängen, armband och ringar med vackra pärlor.

Se urval av pärlsmycken

Se alla pärlhalsband

Romantiska enstensringar

För dig som går i bröllopstankar vill vi tipsa om vårt stora urval av ringar. I butiken hittar du glittrande enstensringar i guld, vitguld och platina.

Se gamla och nya enstensringar i många vackra modeller. Välj prisklass och ringstorlek för att hitta ringen som passar allra bäst.

Alla enstensringar kan köpas direkt. I webbutiken gäller ångerrätt och vi erbjuder fri frakt.

Se enstensringar online

Välkommen till Kaplans butik! Upplev vår unika blandning av smycken, klockor och mode. Vi har ett mycket stort urval av nya och gamla föremål. Alla föremål som finns i butiken kan du köpa direkt online. Allt du behöver är ett kundnummer hos oss. Om du vill ha hjälp och rådgivning är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Sökning pågår...
×
Butiken
v