Butiken

Nyheter

Ge bort en bokstav i påsk

Överraska med ett bokstavshänge i årets påskägg. Våra söta bokstavshängen är perfekta att ge bort till någon du bryr dig om.

I vår butik hittar du bokstäver från A till Ö i olika storlekar och typsnitt. Välj mellan hängen i 18 karat guld och vitguld, både med och utan diamanter.

Alla hängen går att köpa online och i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Se bokstavshängen i webbutiken

Smycken i skandinavisk design

Vi har satt ihop en samling smycken för dig som älskar skandinavisk formgivning.

Upptäck en blandning av silver- och guldsmycken i kreativa former tillsammans med stilrena vardagssmycken. Välj mellan halsband, ringar, broscher och armband från märken såsom Georg Jensen, Efva Attling, Lapponia och Ole Lynggaard.

Om du har frågor angående något av våra smycken är du varmt välkommen att skicka ett mail till info@kaplans.se.

Se smycken

Klassiska enstensörhängen

Ett par enstensörhängen är smycket du kan behålla och bära under hela livet.

Med sin stilrena design går de aldrig ur tiden och kan användas både till vardags och fest.

I vår butik hittar du ett stort utbud av enstensörhängen med diamanter i olika storlekar. Du ser diamanternas storlek med hjälp av begreppet ”ctv” i varubeskrivningen, vilket syftar på den totala caraten av parets båda stenar. Välj bland enstensörhängen med fattningar i guld, vitguld och roséguld.

Du kan se och köpa alla våra smycken både online och i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. När du handlar i webbutiken har du alltid ångerrätt samt möjligheten att få ditt köp levererat.

Se enstensörhängen

Välkommen till Kaplans butik! Upplev vår unika blandning av smycken, klockor och mode. Vi har ett mycket stort urval av nya och gamla föremål. Alla föremål som finns i butiken kan du köpa direkt online. Allt du behöver är ett kundnummer hos oss. Om du vill ha hjälp och rådgivning är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Sökning pågår...
×
Butiken
v