Butiken

Nyheter

Student 2024

Ska du uppvakta en student i år? Hitta studentpresenten i vår butik.

Vi har satt ihop presenttips med allt från tidlösa smycken och klockor till trendiga modeaccessoarer och dekorativa inredningsdetaljer.

Alla föremål kan köpas online samt i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Ta en titt på våra tips och hitta studentpresenterna som kan användas under en lång tid.

Se presenttips

Pärlringar i butiken

Upptäck ringar utsmyckade med skinande pärlor i webbutiken!

Ta en titt på vårt urval och hitta pärlringar i flera olika stilar och prisklasser. Välj bland ringar i guld och vitguld med pärlor i olika storlekar, färger och former.

Alla ringar kan köpas direkt i webbutiken samt i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Vi erbjuder frakt och ångerrätten gäller alltid vid köp i webbutiken.

Se ringar med pärlor

Enstaka örhängen

I webbutiken hittar du singelörhängen i flera modeller. Välj mellan enstaka örhängen i guld, vitguld och roséguld i olika former.

Upptäck en mix av söta hjärtan, stjärnor och löv tillsammans med stilrena geometriska former och färgstarka ädelstenar.

Se vad utbudet har att erbjuda och hitta en present till dig själv eller någon du bryr dig om.

Se enstaka örhängen

Välkommen till Kaplans butik! Upplev vår unika blandning av smycken, klockor och mode. Vi har ett mycket stort urval av nya och gamla föremål. Alla föremål som finns i butiken kan du köpa direkt online. Allt du behöver är ett kundnummer hos oss. Om du vill ha hjälp och rådgivning är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Sökning pågår...
×
Butiken
v