Butiken | Smycken

Varje dag finns tusentals unika smycken till försäljning i vår butik. Välj bland nya och begagnade smycken i många olika stilar. Alla smycken som finns i vår butik kan du köpa direkt online.

Kategorier

Nytt i butiken

Varje vecka fylls vår butik på med nya härliga smycken. Här hittar du nyinkomna halsband, ringar, armband, hängen och örhängen i olika modeller och prisklasser.

Du kan handla alla smycken smidigt online och har möjligheten att få dem levererade. Föremålen finns även tillgängliga att titta på samt köpa i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Se smycken

Vintagesmycken

Beundra och ta del av formgivning genom historien.

I vår butik hittar du smycken tillverkade redan under 1800-talets första hälft och framåt. Vi har satt ihop en samling av dessa vackra ringar, broscher, armband och halsband för dig som är ute efter något unikt från en annan tid.

Se våra vintagesmycken idag och upplev smycken med historia.

Ett urval av vintagesmycken

Herrsmycken på Kaplans

Experimentera med smycken och hitta din bästa stil.

Upptäck en blandning av klassiska och trendiga herrsmycken i vår webbutik. Vi erbjuder både smycken till alla som gillar stilrena former och till dem som tycker om att bära mer uttrycksfulla smycken med diamanter och andra ädelstenar.

Ta en titt i butiken och hitta ett smycke till dig själv eller en fin present till någon du bryr dig om.

Se smycken

Om du precis som vi älskar smycken har du kommit helt rätt. I vår butik finns tusentals smycken till försäljning. Hos oss hittar du smycken för alla tillfällen. Vi har nya smycken och begagnade smycken från olika epoker. Välj guld, silver eller platina. Briljanter eller färgstenar. Alla smycken finns både på hemsidan och i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Handla på det sätt som passar dig bäst.

Sökning pågår...
×
Butiken
v