Butiken | Smycken

Varje dag finns tusentals unika smycken till försäljning i vår butik. Välj bland nya och begagnade smycken i många olika stilar. Alla smycken som finns i vår butik kan du köpa direkt online.

Kategorier

Sätt stilen med våra örringar

På Kaplans finns örringar i många trendiga modeller. Välj bland örringar i guld och vitguld, med och utan briljanter, klassiska örringar och varianter med en tvist.

Om du vill ha hjälp med att handla på distans är du alltid välkommen att höra av dig. Skicka ett mail till info@kaplans.se. Vår butik svarar gärna på alla dina frågor och kan skicka fler bilder på smycken som du är intresserad av.

Se örringar online

Bokstavshängen i butiken

Ett glittrande bokstavshänge är ett personligt smycke som kan bäras varje dag. Hitta rätt bokstav i vår butik och välj mellan guld och vitguld. Du kan också lägga till en passande kedja. Köp till dig själv eller någon du bryr dig om.

Se bokstavshängen online

Hitta ringar i rätt storlek

Nu kan du söka på ringstorlek i webbutiken. Välj en eller flera ringstorlekar och hitta rätt ring.

Om du vill kan du kombinera med våra andra filter eller ett passande sökord.

Titta in online och finn din drömring.

Se ringar online

Se enstensringar online

Om du precis som vi älskar smycken har du kommit helt rätt. I vår butik finns tusentals smycken till försäljning. Hos oss hittar du smycken för alla tillfällen. Vi har nya smycken och begagnade smycken från olika epoker. Välj guld, silver eller platina. Briljanter eller färgstenar. Alla smycken finns både på hemsidan och i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Handla på det sätt som passar dig bäst.

Sökning pågår...
×
Butiken
v