Butiken | Smycken

Varje dag finns tusentals unika smycken till försäljning i vår butik. Välj bland nya och begagnade smycken i många olika stilar. Alla smycken som finns i vår butik kan du köpa direkt online.

Kategorier

Upptäck våra örringar

Vi har örringar i många modeller och storlekar.

Välj bland örringar i guld och vitguld, med och utan briljanter. Du hittar klassiska örringar och varianter med en tvist. Vilka passar dig bäst?

Alla våra smycken i butiken kan köpas online.

Se alla örringar

Lys upp hösten

I vår butik hittar du smycken i alla färger. Låt ett smycke med vackra färgstenar lysa upp din höst.

Välj bland nya och gamla smycken i olika modeller och prisklasser.

Om du vill ha hjälp är du alltid välkommen att höra av dig. Skicka ett mail till info@kaplans.se. Vår butik svarar gärna på dina frågor.

Se färgstarka smycken

Bokstavssmycken i butiken

Ta en titt på våra populära bokstavssmycken.

I vår butik finns gnistrande bokstavshängen och bokstavsörhängen i flera olika modeller. Perfekta som present till dig själv eller till någon du tycker om.

Se bokstavshängen

Se bokstavsörhängen

Om du precis som vi älskar smycken har du kommit helt rätt. I vår butik finns tusentals smycken till försäljning. Hos oss hittar du smycken för alla tillfällen. Vi har nya smycken och begagnade smycken från olika epoker. Välj guld, silver eller platina. Briljanter eller färgstenar. Alla smycken finns både på hemsidan och i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Handla på det sätt som passar dig bäst.

Sökning pågår...
×
Butiken
v