Om Kaplans Auktioner

Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Vi finns på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och till oss kommer kunder som vill sälja, värdera och handla. Kaplans når en bred publik i Sverige och resten av världen.

Vi ser som vårt uppdrag att med integritet och diskretion hjälpa alla våra kunder. Vårt främsta mål är att garantera rättvis och etisk handel i vårt auktionshus så att ingen säljare eller köpare lider skada.

Det här gör vi

Vi samlar värderingstjänster, auktioner och butiksförsäljning i ett hus. I samarbete med vårt systerbolag Kaplans Guldsmedsverkstad kan vi även erbjuda guldsmedstjänster. På så sätt kan vi ge våra kunder unika lösningar till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Värdering

Vi tar emot för värdering och inlämning alla vardagar året runt. Våra värderare vet vad din vara är värd och ger professionell rådgivning inför en försäljning. Kaplans erbjuder även värderingsintyg.

Auktion

Vi håller auktioner varje vecka. På klubbauktioner är du välkommen att bjuda
i vår auktionssal. På realtidsauktioner kan du bjuda direkt online under auktionen. Förhandsbud kan du lägga på alla våra auktioner.

Butiken

I vår butik finns ett mycket stort urval av begagnade och nytillverkade varor. Vår kunniga personal hjälper dig att välja bland tusentals unika föremål.

Kom till oss

Ordinarie öppettider

Vardagar: 10:00-18:00
Lördagar: 11.00–16.00
Söndagar: Stängt

Övriga öppettider

Hitta till oss

Biblioteksgatan 5
Stockholm

Hitta på kartan

Via lokaltrafik