Om Kaplans Auktioner

Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar, klockor och mode. Vi finns på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och till oss kommer kunder som vill sälja, värdera och handla. Kaplans når en bred publik i Sverige och resten av världen.

Vi ser som vårt uppdrag att med integritet och diskretion hjälpa alla våra kunder. Vårt främsta mål är att garantera rättvis och etisk handel i vårt auktionshus så att ingen säljare eller köpare lider skada.

Det här gör vi

Vi samlar värderingstjänster, auktioner och butiksförsäljning i ett hus. I samarbete med Kaplans Guldsmedsverkstad erbjuder vi även guldsmedstjänster. På så sätt kan vi ge våra kunder unika lösningar till ett mycket konkurrenskraftigt pris

Värdering

Vi tar emot för värdering och inlämning alla vardagar året runt. Våra värderare vet vad din vara är värd och ger professionell rådgivning inför en försäljning. Kaplans erbjuder även värderingsintyg.

Auktion

Vi håller flera auktioner varje vecka. Våra realtidsauktioner klubbas online. På klubbauktion är du välkommen att bjuda online eller i auktionssalen. Du kan lägga förhandsbud på alla auktioner.

Butiken

I vår butik finns ett mycket stort urval av begagnade och nytillverkade varor. Vår kunniga personal hjälper dig att välja bland tusentals unika föremål. Du kan också köpa alla butiksvaror här på sajten.

Kom till oss

Ordinarie öppettider

Vardagar10:00 - 18:00
Lördagar11:00 - 16:00
SöndagarStängt

Övriga öppettider

Hitta till oss:

Biblioteksgatan 5
Stockholm

Hitta på kartan

Via lokaltrafik