Auktionsvaror

Nästa Auktion


Lilla Smycken

Klubbas online

torsdag 13:00


Kommande auktioner

Lilla Smycken

Realtidsauktion
23 september
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Klassiska

Klubbauktion
25 september
Smycken / Silver / Ädelstenar

Pant

Realtidsauktion
28 september
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Klockor

Klubbauktion
2 oktober
Herrur / Damur / Fickur

Avslutade auktioner

Pant

Realtidsauktion
21 september
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

Lägg bud och vinn vackra smycken på auktion!

Nu på lördag klubbar vi Klassiska på Kaplans. Auktionen bjuder på smycken i många olika modeller. Inspireras av smycken med glittrande diamanter och vackra färgstenar.

Du kan lägga förhandsbud på vår hemsida eller delta i budgivningar online under auktionen var du än befinner dig. I vår auktionssal kan vi erbjuda ett begränsat antal platser.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om något av föremålen på auktionen eller om du undrar hur auktionen fungerar. Skicka ett mail till info@kaplans.se så får du svar på dina frågor.

Se hela auktionen

Tidlösa pärlor

Satsa på pärlsmycken i höst. Pärlor passar till många olika stilar och känns ständigt aktuella.

I vår butik hittar du ett mycket stort utbud av pärlsmycken i olika modeller och prisklasser. Här har vi plockat ihop ett urval av alla pärlor som du hittar i vår butik.

Alla smyckena kan köpas direkt. I webbutiken gäller ångerrätt och vi erbjuder fri frakt.

Se pärlsmycken

Inlämning pågår till Klockkvaliten

Klockkvaliten klubbas lördag 13 november. Vi kan nu visa auktionens första klockor.

Inlämning till denna auktion pågår för fullt. Vi söker kvalitetsklockor från bland andra Rolex, Patek Philippe, Omega, Vacheron Constantin, Audemars Piguet, Heuer, Jaeger-LeCoultre, IWC, Breitling och Breguet.

Ovanliga klockmodeller som tillverkats i en begränsad upplaga är av särskilt intresse. Gärna med tillbehör såsom originalaskar, boxar, kvitton och certifikat.

Hör av dig till oss om du har en klocka som du funderar på att sälja. Våra klockexperter tar emot för värdering alla vardagar kl 10-18. Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Se inlämnade klockor

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.