Auktionsvaror

Nästa Auktion


Klassiska

Klubbas i Stockholm

lördag 13:00


Kommande auktioner

Klassiska

Klubbauktion
24 oktober
Smycken / Silver / Ädelstenar

Pant

Realtidsauktion
27 oktober
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Aficionado

Realtidsauktion
29 oktober
Herrmode / Accessoarer / Mynt

Klockor

Klubbauktion
31 oktober
Herrur / Damur / Fickur

Avslutade auktioner

Lilla Smycken

Realtidsauktion
22 oktober
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

På lördag klubbar vi Klassiska på Kaplans. Auktionen för dig som är intresserad av smycken och silverföremål.

På auktionen hittar du ett härligt urval av armband, örhängen, ringar och hängen. Inspireras av gnistrande diamanter och vackra färgstenar.

Upplev ett spännande sätt att köpa smycken. Allt som behövs för att bjuda på auktionen är ett kundnummer. Bra att känna till att ångerrätt inte gäller på våra klubbauktioner.

Du kan lägga förhandsbud online fram tills auktionen startar. Under auktionen kan du delta i budgivningar online eller på plats i vår auktionssal på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Visningen öppnar idag kl 11. Du kan också skicka ett mail till info@kaplans.se om du har frågor kring något av föremålen på auktionen.

Se hela auktionen

Inlämning pågår till Smyckekvaliten

Lördag 28 november är det dags för höstens upplaga av Smyckekvaliten.

Till denna auktion söker vi vackra ädelstenar, stora diamantsmycken och smycken av hög kvalitet. Vi söker också smycken från kända internationella juvelhus. Antika samlarobjekt från 1800-talet såsom dosor och silverföremål hör också hemma på auktionen. Tveka inte att höra av dig om du har ett föremål som du vill sälja.

Besök vår värdering på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Våra experter tar emot för värdering alla vardagar kl 11-18. Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Allra sista dagen för inlämning är fredag 23 oktober.

Läs mer om vad vi söker

Se inlämnade smycken

Färgsprakande armband

Nu kan du njuta av armband i alla tänkbara färger i vår butik. Du hittar armband med safirer, ametister, citriner, topaser och många andra ädelstenar. Välj ut ett armband och låt det bli höstens härligaste smycke.

För att underlätta för dig som kund bjuder vi på frakten inom Sverige. Om du vill ha hjälp med ditt val av smycke är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Se armband online

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.