Auktionsvaror

Nästa Auktion


Lilla Smycken

Klubbas online

Torsdag 13:00


Kommande auktioner

Lilla Smycken

Realtidsauktion
27 juni
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Klassiska

Klubbauktion
29 juni
Smycken / Silver / Ädelstenar

Fashionabla

Realtidsauktion
4 juli
Mode / Väskor / Accessoarer

Klockor

Klubbauktion
6 juli
Herrur / Damur / Fickur

Avslutade auktioner

Allmänna

Realtidsauktion
18 juni
Guld / Silver / Klockor / Kuriosa

Butiksvaror

Aktuellt

Lägg bud på auktion

Torsdag 27 juni klubbas auktionen Lilla Smycken online.

Auktionen bjuder på ett brett utbud av smycken i både guld och silver. I katalogen ryms även klassiska silverföremål som bestickserviser, ljusstakar och skålar.

Delta i auktionen genom förhandsbud eller bud online under auktionen. Lilla Smycken är en realtidsauktion och klubbas endast online.

Visningen öppnar onsdag 26 juni på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Under visningen svarar vi även på frågor skickade till info@kaplans.se.

Se auktionen

Smycken på auktion

Lördag 29 juni klubbas auktionen Klassiska hos oss på Kaplans.

På auktionen hittar du tidlösa smycken i flera olika utföranden. Se vad katalogen har att erbjuda och upptäck smycken som tennisarmband, enstensörhängen, broscher och cocktailringar.

Delta i auktionen genom förhandsbud eller bud online under auktionen. Du kan även bjuda i vår auktionssal på auktionsdagen. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen öppnar fredag 28 juni på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Välkommen in för att prova dina favoriter från auktionen!

Se auktionen

Stort utbud av hängen i butiken

Att byta hänge på din kedja är ett enkelt sätt att skapa ett helt nytt halsband!

I vår butik hittar du ett brett utbud av hängsmycken i olika stilar. Välj bland hängen i söta former, med glittrande diamanter och färgstarka ädelstenar.

Alla hängen kan köpas direkt online samt i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. I webbutiken kan du välja att visa smyckena efter nytt och begagnat, samt prisklass för att lättare hitta det du letar efter.

Se hängen i butiken

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.