Auktionsvaror

Nästa Auktion


Valentin

Klubbas i Stockholm

lördag 13:00


Kommande auktioner

Valentin

Klubbauktion
11 februari
Romantiska smycken

Pant

Katalog kommer snart
14 februari
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Fashionabla

Realtidsauktion
16 februari
Mode / Väskor / Accessoarer

Moderna

Klubbauktion
18 februari
Designade smycken / Silver

Avslutade auktioner

Pant

Realtidsauktion
7 februari
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

Lördag 11 februari klubbas auktionen Valentin hos oss på Kaplans.

Hitta tidlösa favoriter såsom tennisarmband och alliansringar tillsammans med smycken formgivna med färggranna rubiner och rosa safirer.

Lägg ett förhandsbud idag eller delta online på auktionsdagen. Du är även välkommen att delta i vår auktionssal under auktionen. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen öppnar fredag 10 februari på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Om du har frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig gärna!

Se hela auktionen

Kärleksfulla diamantsmycken

Ge någon du håller kär ett diamantsmycke på Alla hjärtans dag.

I vår butik hittar du diamantsmycken för att fira kärlek i alla former. Oavsett om du vill skämma bort din partner, en familjemedlem eller en vän är ett smycke prytt med diamanter ett fint val.

Upptäck vår samling av presenttips i form av både nya och begagnade ringar, halsband, armband och örhängen. Välj vad som passar dina nära bäst i en blandning av romantiskt, tidlöst och trendigt.

Handla presenter online innan 8 februari kl 18.00 för att vara säker på att ditt köp levereras innan Alla hjärtans dag. Du kan även köpa varor i vår webbutik för att sedan hämta dem hos oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Se smycken till Alla hjärtans dag

Inlämning till vårens alla auktioner

Har du smycken, klockor eller modeaccessoarer som du vill sälja?

Vi söker efter föremål till vårens auktioner. Vår hemsida följs dagligen av köpare och samlare som letar efter spännande föremål.

Värderingen är öppen vardagar kl 10–18 på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Du kan också kontakta oss genom att skicka ett mail till vardering@kaplans.se

Se vår auktionskalender

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.