Auktionsvaror

Nästa Auktion


Pant

Klubbas online

tisdag 13:00


Kommande auktioner

Pant

Realtidsauktion
31 januari
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Lilla Klockor

Realtidsauktion
2 februari
Enklare Ur och Tillbehör

Klockor

Klubbauktion
4 februari
Herrur / Damur / Fickur

Pant

Katalog kommer snart
7 februari
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Avslutade auktioner

Klassiska

Klubbauktion
28 januari
Smycken / Silver / Ädelstenar

Butiksvaror

Aktuellt

Klockor på auktion

Lördag 4 februari klubbas vår auktion för klockor hos Kaplans.

Auktionen erbjuder allt från vintageklockor och fickur till moderna armbandsur från klockmakare såsom Rolex, Breitling, Omega och Cartier.

Lägg ett förhandsbud idag eller delta online på auktionsdagen. Du är även välkommen att bjuda på plats i vår auktionssal under auktionen. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen öppnar fredag 3 februari på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Under visningen finns våra klockexperter på plats för att svara på alla dina frågor.

Se auktionen

Romantiska pärlörhängen

Ett par pärlörhängen går aldrig ur tiden.

Pärlor bärs lika lätt till vardags som till fest vilket gör dem till det perfekta smycket att ge bort till någon du bryr dig om.

Du som letar efter en present till alla hjärtans dag hittar en härlig samling pärlörhängen i vår butik. Välj fritt bland vårt breda sortiment eller ta en titt på vårt urval av pärlor i romantiskt rosa toner tillsammans med klassiskt vita pärlörhängen med en vacker lyster.

Se alla våra pärlörhängen

Se pärlörhängen till Alla hjärtans dag

Inlämning pågår till Modekvaliten

Lördag 18 mars klubbas Modekvaliten hos oss på Kaplans.

Inlämningen för auktionen är nu öppen och vi söker exklusiva modeaccessoarer i bra skick. Några av de mest eftertraktade föremålen är handväskor, skor, scarves och modebijouterier från ledande modehus såsom Prada, Hermès, Dior, Chanel och Louis Vuitton.

Vår värdering har öppet alla vardagar kl 10–18 på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Du kan även skicka ett mail till vardering@kaplans.se om du vill ha hjälp på distans.

Läs mer om Modekvaliten

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.