Auktionsvaror

Just nu klubbas


Klockor


Gå in här

Kommande auktioner

Klockor

Klubbauktion
6 mars
Herrur / Damur / Fickur

Pant

Realtidsauktion
9 mars
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Aficionado

Realtidsauktion
11 mars
Herrmode / Accessoarer / Mynt

Moderna

Klubbauktion
13 mars
Designade smycken / Silver

Avslutade auktioner

Pant

Realtidsauktion
2 mars
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Butiksvaror

Aktuellt

Klockor på auktion

Letar du efter din nästa klocka? Idag klubbar vi Klockor på Kaplans. Auktionen innehåller herrur och damur från många olika klocktillverkare. Se klockor från bland andra Rolex, Breitling och Tag Heuer.

Du kan lägga förhandsbud på vår hemsida eller delta i spännande budgivningar online under auktionen. Under rådande omständigheter kan vi endast erbjuda 8 platser i vår auktionssal.

Allt som behövs för att bjuda på auktionen är ett kundnummer. Bra att känna till att ångerrätt inte gäller på våra klubbauktioner.

För att underlätta för dig att handla hemifrån är frakten inom Sverige utan kostnad. Vi erbjuder postpaket och hemleverans.

Auktionen startar idag kl 13.

Se auktionen

Hitta väskan

I vår butik finns designväskor i många olika modeller och storlekar. Vi har begagnade märkesväskor som passar för alla stilar och tillfällen. Hitta väskan som blir din nya favorit.

Handla smidigt på vår hemsida. Alla våra väskor kan köpas online. I webbutiken har du ångerrätt och vi bjuder på frakten inom Sverige.

Se alla våra väskor

Inlämning pågår

Det är smidigt att sälja på Kaplans. Just nu pågår inlämning till vårens alla auktioner.

Har du ett smycke, en klocka eller en modeaccessoar som du funderar på att sälja? Då har vi auktionen som passar.

Kaplans värdering på Biblioteksgatan 5 i Stockholm är öppen alla vardagar kl 10-18. Lugnast är det strax efter öppning.

Om du vill ha hjälp på distans kan du skicka ett mail till vardering@kaplans.se. Våra experter återkommer till dig med en ungefärlig värdering. Om du efter detta vill gå vidare kan du skicka in ditt föremål till oss.

Se vår auktionskalender

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.