Auktionsvaror

Nästa Auktion


Pant

Klubbas online

tisdag 13:00


Kommande auktioner

Pant

Realtidsauktion
27 oktober
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Aficionado

Realtidsauktion
29 oktober
Herrmode / Accessoarer / Mynt

Klockor

Klubbauktion
31 oktober
Herrur / Damur / Fickur

Pant

Katalog kommer snart
3 november
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Avslutade auktioner

Klassiska

Klubbauktion
24 oktober
Smycken / Silver / Ädelstenar

Butiksvaror

Aktuellt

Klockor på auktion

Lördag 31 oktober klubbar vi Klockor på Kaplans.

Auktionen innehåller ett brett urval av herrur och damur. Du hittar klockor från bland andra Rolex, Omega, Breitling och IWC.

Allt som behövs för att bjuda på auktionen är ett kundnummer. Bra att känna till att ångerrätt inte gäller på våra klubbauktioner.

Bjud på det sätt som passar dig bäst och upptäck ett spännande sätt att köpa din klocka!

Se auktionen

Boka din katalog

Lördagen 14 november klubbar vi Klockkvaliten på Kaplans!

Vill du ha den tryckta katalogen? Fyll i formuläret med dina uppgifter så skickar vi katalogen utan kostnad hem till dig. Njut av spännande klockor och härliga bilder.

Boka en katalog

Se hela auktionen online

Färgsprakande armband

Nu kan du njuta av armband i alla tänkbara färger i vår butik. Du hittar armband med safirer, ametister, citriner, topaser och många andra ädelstenar. Välj ut ett armband och låt det bli höstens härligaste smycke.

För att underlätta för dig som kund bjuder vi på frakten inom Sverige. Om du vill ha hjälp med ditt val av smycke är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Se armband online

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.