Auktionsvaror

Nästa Auktion


Klockor

Klubbas i Stockholm

Idag 13:00


Kommande auktioner

Klockor

Klubbauktion
5 december
Herrur / Damur / Fickur

Pant

Realtidsauktion
8 december
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Fashionabla

Realtidsauktion
10 december
Mode / Väskor / Accessoarer

Julklapps

Klubbauktion
12 december
Smycken / Silver / Ädelstenar

Avslutade auktioner

Lilla Klockor

Realtidsauktion
3 december
Enklare Ur och Tillbehör

Butiksvaror

Aktuellt

Klockor på auktion

Missa inte årets sista klockauktion. På lördag klubbar vi Klockor på Kaplans.

Auktionen innehåller ett stort urval av herrur och damur. Upptäck klockor från bland andra Tudor, Rolex, Omega och Breitling. Kanske hittar du den perfekta julklappen till någon du bryr dig om.

Du kan lägga förhandsbud på vår hemsida eller delta i spännande budgivningar online under auktionen. Under rådande omständigheter kan vi endast erbjuda 8 platser i vår auktionssal.

Allt som behövs för att bjuda på auktionen är ett kundnummer. Bra att känna till att ångerrätt inte gäller på våra klubbauktioner. Om du har frågor om någon av klockorna på auktionen så skicka ett mail till info@kaplans.se så får du hjälp av vår visning.

Se auktionen

Julklappar i butiken

Vår butik är fylld av julklappar i form av underbara smycken.

Handla i lugn och ro på vår hemsida. Du hittar personliga presenter i olika stilar och från olika epoker. Välj bland glimrande diamanter och vackra färgstenar.

Alla våra smycken kan köpas online. I webbutiken gäller ångerrätten över jul, och för att underlätta för dig som kund bjuder vi på frakten inom Sverige.

Se smycken online

Personal Shopper online

Vill du ha hjälp med att handla på distans i vår butik? Då kan du boka en tid med vår Personal Shopper online.

Vi svarar gärna på alla dina frågor och kan visa smycken från butiken som du är intresserad av. Tjänsten är kostnadsfri och helt utan köptvång.

Boka ett personligt videosamtal och träffa våra butikssäljare live i din mobil.

Läs mer här och boka tid

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.