Auktionsvaror

Nästa Auktion


Pant

Klubbas online

tisdag 13:00


Kommande auktioner

Pant

Realtidsauktion
31 maj
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Smyckekvaliten

Klubbauktion
4 juni
Finare Smycken / Silver / Ädelstenar

Pant

Katalog kommer snart
7 juni
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Fashionabla

Realtidsauktion
9 juni
Mode / Väskor / Accessoarer

Avslutade auktioner

Moderna

Klubbauktion
28 maj
Designade smycken / Silver

Butiksvaror

Aktuellt

Smyckekvaliten 4 juni 2022

Lördag 4 juni är det dags för Smyckekvaliten på Kaplans. Auktionen bjuder på spektakulära smycken och silverföremål. Du hittar allt från antika halsband, diadem och broscher till moderna smycken från några av världens främsta smyckesmärken.

Det finns många sätt att uppleva vår smyckesauktion. Ladda ned den tryckta katalogen, se filmer eller besök vår visning.

Du kan delta i budgivningen via förhandsbud, bud online under auktionen eller genom förbokat telefonbud. Du kan även bjuda i vår auktionssal på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Bra att känna till att ångerrätt inte gäller på våra klubbauktioner.

Varmt välkommen till vårens upplaga av Smyckekvaliten!

Allt du vill veta om Smyckekvaliten

Se auktionen online

Ge bort ett bokstavshänge

Mors dag, student och examensfiranden närmar sig. Ge bort ett personligt smycke som kan bäras varje dag. Välj en bokstav som symboliserar mottagarens eget namn eller någon speciell som hen alltid vill ha med sig.

I vår webbutik hittar du bokstavshängen i guld och vitguld i olika storlekar och typsnitt. Välj mellan hängen helt i guld eller med glittrande diamanter. I webbutiken kan du även se kedjor i olika modeller och längder.

När du handlar i webbutiken har du alltid ångerrätt samt valmöjligheten att få ditt smycke levererat. Titta in bland vårt stora sortiment av bokstavshängen och hitta den perfekta presenten.

Se bokstavshängen

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.