Auktionsvaror

Nästa Auktion


Fashionabla

Klubbas online

torsdag 13:00


Kommande auktioner

Fashionabla

Realtidsauktion
6 oktober
Mode / Väskor / Accessoarer

Moderna

Klubbauktion
8 oktober
Designade smycken / Silver

Pant

Realtidsauktion
11 oktober
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Pant

Katalog kommer snart
13 oktober
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Avslutade auktioner

Pant

Realtidsauktion
4 oktober
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

På lördag klubbas Moderna auktionen hos Kaplans.

Auktionen erbjuder smycken med stilren modern design från märken såsom Ole Lynggaard, Cartier och Tiffany & Co. Hitta ringar, armband, halsband och örhängen i både guld och silver utsmyckade med glittrande diamanter och färgglada ädelstenar.

Du kan delta i auktionen genom att lägga förhandsbud på vår hemsida eller bjuda online på auktionsdagen. Du är även välkommen att delta på plats i vår auktionssal under auktionen. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen av alla smycken öppnar på fredag på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Våra smyckesexperter finns tillgängliga under visningen för att svara på dina frågor. Välkommen in!

Se hela auktionen

Örringar i alla dess former

I vår butik hittar du örringar passande alla stilar och tillfällen. Välj bland kantiga och rundade, stora och små samt med eller utan ädelstenar.

Du som har fler hål i öronen kan prova trenden med att blanda och matcha örringar med olika strukturer, former, storlekar och färger.

När du handlar i vår webbutik har du alltid ångerrätt samt valmöjligheten att få ditt köp levererat. Se vad butiken har att erbjuda och uppdatera höstens smyckeskrin med ett par vackra örhängen.

Se vårt utbud i webbutiken

Inlämning till Smyckekvaliten

Smyckekvaliten klubbas lördag 26 november. Vi kan nu visa den första delen av auktionen.

Inlämning till denna auktion pågår för fullt. Till auktionen söker vi vintagesmycken och silverföremål. Vi tar gärna emot exklusiva smycken med safirer, rubiner och smaragder.

Något som alltid är eftertraktat bland våra köpare är smycken från kända internationella juvelhus såsom Van Cleef & Arpels, Cartier, Bvlgari, och Tiffany & Co.

Hör av dig till oss om du har föremål som du funderar på att sälja. Våra smyckesexperter tar emot för värdering alla vardagar kl 10-18. Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Sista dagen för inlämning är 28 oktober. Välkommen!

Se inlämnade smycken

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.