Auktionsvaror

Nästa Auktion


Moderna

Klubbas i Stockholm

lördag 13:00


Kommande auktioner

Moderna

Klubbauktion
17 april
Designade smycken / Silver

Pant

Realtidsauktion
20 april
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Lilla Smycken

Realtidsauktion
22 april
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Klassiska

Klubbauktion
24 april
Smycken / Silver / Ädelstenar

Avslutade auktioner

Pant

Realtidsauktion
13 april
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

På lördag klubbar vi vår Moderna auktion. Auktionen innehåller intressanta smycken i många olika modeller.

Bjud på smycken från bland andra Georg Jensen, Lapponia och Anders Högberg. Du kan lägga förhandsbud på vår hemsida eller delta i spännande budgivningar online under auktionen. I vår auktionssal kan vi under rådande omständigheter erbjuda 8 platser.

Allt som behövs för att bjuda online på auktionen är ett kundnummer. Bra att känna till att ångerrätt inte gäller på våra klubbauktioner.

För att underlätta för dig att handla hemifrån är frakten inom Sverige utan kostnad. Vi erbjuder postpaket och hemleverans.

Se auktionen

Tennisarmband i butiken

I vår butik hittar du ett stort urval av tennisarmband. Ett klassiskt smycke som passar till många olika stilar. Med gnistrande diamanter infattade längs hela länken är detta armbandet som blir en självklar favorit.

Titta in online idag och välj bland alla våra tennisarmband. Inspireras av armband i guld, vitguld och roséguld. I webbutiken har du ångerrätt och vi erbjuder fri frakt med postpaket eller hemleverans.

Se tennisarmband online

Inlämning pågår till Smyckekvaliten

Vårens upplaga av Smyckekvaliten klubbas lördag 5 juni. Inlämning till denna auktion har redan startat.

Till auktionen söker vi smycken av skandinavisk design och särskilt mer ovanliga modeller från Wiwen Nilsson, Georg Jensen, Sigurd Persson, och Claes Giertta.

Vi är också intresserade av smycken och silver med en spännande historia. Något annat som alltid är eftertraktat bland våra köpare är smycken från kända internationella juvelhus såsom Bvlgari, Cartier, Van Cleef and Arpels, och Tiffany & Co.

Hör av dig till oss om du har föremål som du vill sälja. Våra smyckesexperter tar emot för värdering alla vardagar kl 10-18. Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Läs mer om auktionen

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.