Frakt

Frakt

Fraktavgifter inom Sverige

Fraktavgiften för en vara med normal frakt är 50 kronor. Oavsett antal varor du köper vid samma tillfälle betalar du endast en fraktavgift per försändelse.

Om vår frakt

När du betalar dina varor på hemsidan kan du välja att lägga till Frakt. Det gäller både butiksvaror och inropade auktionsvaror. Vi skickar normalt varorna 1-3 vardagar efter att vi har tagit emot din betalning.

Avgiften för frakten beror både på föremålet och på vart i världen paketet ska skickas.

SverigeNordenEuropaUtanför Europa
Normal Frakt50 Kr280 Kr540 Kr750 Kr
Paket Frakt125 Kr675 Kr1 125 Kr1 800 Kr
Skrymmande Frakt475 Kr1 425 Kr2 850 Kr4 750 Kr

De allra flesta av våra varor kan skickas med Normal frakt. Det finns även varor som är märkta med Paket frakt och Skrymmande frakt. Undantagsvis finns det varor som är märkta med Skickas ej. Dessa varor kan vi tyvärr inte skicka. Du hittar informationen på respektive varusida.

För varor som betalas vid samma betalningstillfälle och som ska skickas till samma adress betalar du frakt för endast en vara. Om ditt paket innehåller varor med olika fraktavgifter bestäms frakten av varan med högst fraktavgift. Tänk på att varor som ropas in på auktion alltid ska betalas inom fem bankdagar.

I fraktavgiften ingår porto, emballage och försäkring. Inom Sverige använder vi PostNord för att skicka din vara. Du kan följa ditt paket i PostNords app. Kaplans Auktioner tar fullt ansvar för varan under frakten.