Butiken | Klockor

I Kaplans butik kan du köpa begagnade klockor från en mängd olika klocktillverkare och i olika prisklasser. Vi har ett brett urval av herrur och damur. Tänk på att begagnade klockor kan vara i behov av service. Våra klockexperter svarar gärna på alla dina frågor.

Kategorier

Patek Philippe Twenty-4 Automatic

Missa inte denna eleganta Patek Philippe Twenty-4 Automatic i butiken.

Klockan kommer i stål med en härligt blå urtavla och en boett utsmyckad med 160 st briljantslipade diamanter. Butikens exemplar har certifikat från november 2020, box samt ytterkartong.

Ta en närmare titt på klockan här i webbutiken eller besök oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående klockan. Du är alltid välkommen att skicka ett mail till info@kaplans.se.

Se mer om klockan

Damklockor i butiken

I vår butik kan vi erbjuda damur i olika stilar. Välj bland eleganta och sportiga damklockor från en mängd klocktillverkare. Upplev damklockor från klockmärken som Omega, Tudor, Cartier och Chopard.

Alla klockor i butiken kan köpas direkt här på hemsidan. Skicka gärna ett mail till info@kaplans.se om du har frågor kring någon av klockorna. Våra klockexperter hjälper dig gärna!

Se alla damklockor i butiken

På Kaplans hittar du begagnade herrur och damur från många olika klocktillverkare. Vi har allt från klassiska klockmodeller till tuffa sportklockor. Titta in och inspireras av kända och mer ovanliga klockmärken. Det är bra att känna till att begagnade klockor kan vara i behov av service. Våra experter på klockor svarar gärna på alla dina frågor. Klockorna finns både på hemsidan och i butiken på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Välj det sätt som passar dig bäst.

Sökning pågår...
×
Butiken
v