Auktion

Auktion

Att delta på en auktion är spännande och roligt. Om du inte har bjudit på auktion tidigare så tveka inte att fråga oss om hur allt går till. Vi hjälper dig gärna! På Kaplans håller vi auktioner varje vecka. Auktionerna har olika innehåll såsom smycken, ädelstenar, klockor, modeaccessoarer och mynt.

Innan det är dags för auktion är du välkommen in till oss på Biblioteksgatan på visning. Du kan se och prova alla föremål som intresserar dig och få svar på dina frågor.

Du kan lägga förhandsbud på alla våra auktioner fram tills auktionen startar. Du anger det högsta belopp som du är villig att betala. Kaplans bjuder sedan åt dig upp till detta belopp.

Så gott som varje lördag har vi klubbauktion på Kaplans. Då kan du slå dig ner i vår auktionssal och uppleva auktionen på plats. Innan du börjar bjuda hämtar du ut en spade hos Kundtjänst. Om du inte redan är kund hos oss får du först ett kundnummer.

Hos oss kan du kan även bjuda online under klubbauktion. Vi klubbar en vara i taget och det finns möjlighet att följa auktionen med ljud och bild via vår livestream.

På våra realtidsauktioner bjuder du online var du än befinner dig. Vi klubbar fem eller sex varor i taget beroende på auktionstyp. Delta i spännande budgivningar och bli lycklig vinnare till unika föremål.

Mycket nöje!