Press

Press

På MyNewsdesk kan du se pressutskick, nyheter och bilder från Kaplans. Med auktioner som klubbas varje vecka har vi alltid något på gång.

Till MyNewsdesk

Fråga oss

Vi hjälper dig gärna om du har frågor om auktioner, föremål och trender.

Om du behöver högupplösta bilder eller vill göra en intervju med en expert inom smycken, klockor eller mode så hör av dig till oss.

Aktuellt

Under november månad har Kaplans kvalitetsauktioner ägt rum. Auktionerna innehöll utvalda smycken och klockor av hög kvalitet och ofta med en intressant historia. Budgivare på plats, online och per telefon bidrog tillsammans till starka resultat.

Nu närmar sig julen med stormsteg. I vår butik finns julklappar i många stilar och prisklasser. I mitten av december är det dessutom dags för vår välbesökta Julklappsauktion.

Vi kan hjälpa till med förslag på smycken, klockor och modeaccessoarer till plocksidor och julklappstips.

Årets julklapp

Vi är glada över att årets julklapp är det återvunna plagget. Vi ser positivt på att alltfler blir medvetna om att våra köpbeteenden påverkar vår framtid och att många därför väljer att köpa vintage istället för nytt. Att föremål som inte längre används kan bli någon annans favoriter har länge varit grundtanken bakom vår verksamhet.

Presskontakt

Marlene Söder
Marknadschef
marknad@kaplans.se