Inlämning Modekvaliten

Modekvaliten

Inlämning pågår till Modekvaliten

Kaplans söker föremål till Modekvaliten - vår specialauktion för exklusivt nutida mode; väskor, skor, accessoarer och modebijouterier.

Har du en designerväska som är ”limited edition”, ett par specialbeställda skor eller en scarf i bra skick från något av de välkända modehusen? Till Modekvaliten söker vi just de där speciella modeföremålen; ovanliga modeller och objekt av hög kvalitet som känns lika aktuella nu som när du köpte dem.

Vad är det som säljer?

På våra modeauktioner letar köpare efter sparsamt använda kvalitetsobjekt från de välkända modehusen. De mest eftersökta märkena är Louis Vuitton, Chanel, Hermès och Prada. De internationella märkena bidrar till höga försäljningssiffror och lockar köpare både i Sverige och internationellt.

Intressanta föremål

Här visar vi några exempel på objekt som eftersöks:Louis Vuitton, beautyboxHermès, Birkin 35


Hermès, scarfChanel, collier


Chanel, DrawstringDior, Saddle bag


Louis Vuitton, väskaHermès, Kelly 32

Modekvaliten våren 2024

Lördagen 16 mars klubbades vårens upplaga av Modekvaliten i en fullsatt auktionssal. Auktionen presenterade 195 utrop från exklusiva märken som Hermès, Chanel, Louis Vuitton och YSL. Våra budgivare visade ett extra stort intresse för klassiska märkesväskor och modesmycken. En av auktionens höjdpunkter var en svart Hermès Kelly Bag i nyskick från 2023. Väskan klubbades för 220 000 kronor.

Se hela resultatet

Kontakta oss

Inlämningen till höstens Modekvaliten har redan startat. Tveka inte att kontakta oss på Kaplans om du har modeföremål som du funderar på att sälja.

Besök oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och träffa våra experter. Ta med dina föremål och även tillbehör såsom askar och boxar. Kaplans värdering är öppen alla vardagar kl 10-18. Vi ser fram emot att träffa dig! Du kan också kontakta oss på vardering@kaplans.se.