Auktionsvaror

Nästa Auktion


Lilla Klockor

Klubbas online

torsdag 13:00


Kommande auktioner

Lilla Klockor

Realtidsauktion
2 december
Enklare Ur och Tillbehör

Klockor

Klubbauktion
4 december
Herrur / Damur / Fickur

Pant

Realtidsauktion
7 december
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Fashionabla

Realtidsauktion
9 december
Mode / Väskor / Accessoarer

Avslutade auktioner

Pant

Realtidsauktion
30 november
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Butiksvaror

Aktuellt

Klockor på auktion

Funderar du på att köpa en klocka till jul? På lördag klubbar vi klockauktion på Kaplans. På denna auktion finns herrur och damur från många olika klocktillverkare.

Välj bland klockor från bland andra Rolex, IWC och Breitling. Missa inte denna auktion om du vill köpa en klocka från Omega.

Lägg bud på det sätt som passar dig bäst. Du kan lägga förhandsbud eller delta i spännande budgivningar online under auktionen. Du kan också bjuda på plats i vår auktionssal, men visa hänsyn genom att hålla avstånd. Bra att känna till att ångerrätt inte gäller på våra klubbauktioner.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Skicka ett mail till info@kaplans.se så får du hjälp!

Se auktionen

Snöflingor i butiken

Vår butik är fylld av underbara julklappar. Du hittar personliga presenter i olika stilar och prisklasser.

Vi vill tipsa om smycken i form av gnistrande snöflingor. Välj bland hängen, armband och örhängen. Perfekta som present till någon som älskar snö och vinteräventyr.

Alla våra smycken kan köpas online. I webbutiken gäller ångerrätten över jul och vi bjuder på frakten inom Sverige. Du kan också besöka vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Se snöflingor

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.