Auktionsvaror

Nästa Auktion


Pant

Klubbas online

tisdag 13:00


Kommande auktioner

Pant

Realtidsauktion
22 september
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Lilla Smycken

Realtidsauktion
24 september
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Klassiska

Klubbauktion
26 september
Smycken / Silver / Ädelstenar

Pant

Katalog kommer snart
29 september
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Avslutade auktioner

Modekvaliten

Klubbauktion
19 september
Finare Mode / Väskor / Accessoarer

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

Lördag 26 september klubbar vi Klassiska på Kaplans. Auktionen för dig som är intresserad av smycken och silverföremål.

På auktionen hittar du ett härligt urval av ringar med glittrande diamanter och vackra färgstenar. Välj bland alliansringar, enstensringar, carmoséringar, trestensringar och andra fina modeller.

Upplev ett spännande sätt att köpa smycken. Allt som behövs för att bjuda på auktionen är ett kundnummer. Bra att känna till att ångerrätt inte gäller på våra klubbauktioner.

Du kan lägga förhandsbud online fram tills auktionen startar. Under auktionen kan du delta i budgivningar online eller på plats i vår auktionssal på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Se hela auktionen

Möt hösten i pärlor

Pärlhalsbandet är smycket som kan bäras på många olika sätt. I höst ser vi pärlor i många former.

I vår butik hittar du pärlhalsband i alla längder och modeller. Titta in idag och låt dig inspireras av vårt stora urval av pärlor.

Alla våra smycken i butiken kan köpas online. Om du vill ha hjälp med ditt val av smycke är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Se pärlhalsband i vår butik

Ringar i fokus

Butiken är fylld av härliga ringar i alla tänkbara färger och former.

Du hittar ringar i spännande modeller med gnistrande diamanter och fantastiska färgstenar. Missa inte ett besök i vår butik om du letar efter en ring som sticker ut.

Kom in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm eller handla smidigt online var du än befinner dig.

När du handlar i vår webbutik har du alltid ångerrätt, och för att underlätta för dig som kund bjuder vi på frakten inom Sverige.

Se ringar online

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.