Auktionsvaror

Nästa Auktion


Moderna

Klubbas i Stockholm

lördag 13:00


Kommande auktioner

Moderna

Klubbauktion
11 juli
Designade smycken / Silver

Pant

Realtidsauktion
14 juli
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Fashionabla

Realtidsauktion
16 juli
Mode / Väskor / Accessoarer

Klassiska

Klubbauktion
18 juli
Smycken / Silver / Ädelstenar

Avslutade auktioner

Pant

Realtidsauktion
7 juli
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

På lördag klubbar vi Moderna på Biblioteksgatan i Stockholm. Auktionen innehåller en härlig mix av smycken i modern design.

Upptäck stilrena smycken från bland andra Cartier, Chopard och Tiffany. Missa inte denna auktion om du söker efter smycken från Georg Jensen och Ole Lynggaard.

Allt som behövs för att bjuda på auktionen är ett kundnummer. Bra att känna till att ångerrätt inte gäller på våra klubbauktioner. Hitta din favorit och lägg bud på det sätt som passar dig bäst.

Har du frågor om något av smyckena på auktionen? Skicka ett mail till info@kaplans.se så får du hjälp av vår visning.

Se auktionen

Hitta väskan på auktion

Torsdag 16 juli klubbar vi Fashionabla online.

Titta in på auktionen idag och inspireras av designväskor från Chanel, Louis Vuitton och Prada. Hitta väskan som du drömmer om, och väskor som du kanske aldrig sett förut.

Detta är också auktionen för dig som behöver ett par solglasögon till semestern eller en färgglad scarf för alla tillfällen.

Lägg förhandsbud på vår hemsida eller bjud online direkt under auktionen.

Se hela auktionen

Butiken öppen hela sommaren

Vi har öppet som vanligt hela sommaren. Besök oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm eller handla smidigt online var du än befinner dig.

Du hittar smycken från olika epoker, begagnade klockor och accessoarer från kända modehus. Titta in och upplev vår unika blandning av gammalt och nytt.

När du handlar i vår webbutik har du alltid ångerrätt, och för att underlätta för dig som kund bjuder vi på frakten inom Sverige.

Handla online

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.