Inlämning till våra specialauktioner

specialauktioner

I höst händer det mycket på Kaplans. Vår auktionskalender är fylld av auktioner och inlämning pågår för fullt.

Har du föremål som du funderar på att sälja? Kontakta oss och se vad du kan få ut på auktion. Kaplans värderare tar emot för inlämning och värdering alla vardagar kl 11-18.

Kom förbi oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm eller skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Modekvaliten

Först ut bland våra specialauktioner i höst är Modekvaliten - vår auktion för exklusivt nutida mode. Auktionen klubbas lördag 19 september.

Till denna auktion söker vi väskor, skor, accessoarer och modebijouterier från välkända modehus.

Har du en designerväska som är ”limited edition”, ett par specialbeställda skor eller en scarf i bra skick? Till Modekvaliten söker vi just de där speciella modeföremålen; ovanliga modeller och objekt av hög kvalitet som känns lika aktuella nu som när du köpte dem.

De mest eftersökta märkena är Louis Vuitton, Chanel, Hermès och Prada.

Sista dagen för inlämning: 4 september

Specialauktion Damur

I oktober är det dags för vår klockauktion helt ägnad åt damklockor. Vi ser fram emot detta tillfälle att lyfta fram alla spännande damklockor.

Vi söker nu damur från bland andra Rolex, Omega, Cartier och Breitling. Nyare klockor är lika intressanta som vintage i bra skick. Har du en damklocka som du inte använder? Ta tillfället i akt och lämna in till denna auktion.

Sista dagen för inlämning: 2 oktober

Klockkvaliten

I november är det som alltid tid för Klockkvaliten. Höstens höjdpunkt för alla klockintresserade.

Klockkvaliten bjuder varje vår och höst på starka slutresultat och spännande budgivningar där klockälskare världen över deltar.

Till auktionen söker vi kvalitetsklockor från Rolex, Patek Philippe, Omega, Vacheron Constantin, Audemars Piguet, Heuer, Jaeger-LeCoultre, IWC, Breitling och Breguet.

Ovanliga klockmodeller som tillverkats i en begränsad upplaga eller ett speciellt tillverkningsår är av särskilt intresse. Gärna med tillbehör såsom originalaskar, boxar, kvitton och certifikat.

Smyckekvaliten

I slutet av november klubbar vi Smyckekvaliten. Auktionen för smycken och silverföremål med det där lilla extra.

Vi söker vackra ädelstenar, stora diamantsmycken och smycken av enastående kvalitet. Smycken från kända internationella juvelhus såsom Bvlgari, Cartier, Van Cleef and Arpels, och Tiffany & Co är alltid eftertraktade.

Det samma gäller Skandinavisk design och mer sällan förekommande modeller från bland andra Ole Lynggaard och Georg Jensen.

Antika samlarobjekt från 1800-talet såsom dosor och silverföremål hör hemma på denna auktion. Vi är också intresserade av smycken och silver med en spännande historia.

Våra auktioner

Vi har auktioner varje vecka och köpare från hela världen som bjuder online och i vår auktionssal. Tveka därför inte att kontakta oss om vill sälja smycken, klockor eller mode. Vi hjälper dig gärna!