Auktionsvaror

Just nu klubbas


Moderna


Gå in här

Kommande auktioner

Moderna

Klubbauktion
15 juni
Designade smycken / Silver

Allmänna

Realtidsauktion
18 juni
Guld / Silver / Klockor / Kuriosa

Lilla Smycken

Realtidsauktion
27 juni
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Klassiska

Klubbauktion
29 juni
Smycken / Silver / Ädelstenar

Avslutade auktioner

Fashionabla

Realtidsauktion
13 juni
Mode / Väskor / Accessoarer

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

Idag klubbas auktionen Moderna på Kaplans med start kl 13.

Moderna är auktionen för dig som älskar märkessmycken och nutida design. På auktionen hittar du bland annat ett stort utbud av skandinavisk design från märken såsom Ole Lynggaard, Georg Jensen, Lapponia och Efva Attling.

Delta i auktionen genom förhandsbud eller bud online under auktionen. Du är även välkommen till vår auktionssal på auktionsdagen. Kom ihåg att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen av alla auktionens föremål pågår nu på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Besök oss under våra ordinarie öppettider för att prova dina favoriter från auktionen.

Se auktionen

Lägg bud på auktion

Torsdag 27 juni klubbas auktionen Lilla Smycken online.

Auktionen bjuder på ett brett utbud av smycken i både guld och silver. I katalogen ryms även klassiska silverföremål som bestickserviser, ljusstakar och skålar.

Delta i auktionen genom förhandsbud eller bud online under auktionen. Lilla Smycken är en realtidsauktion och klubbas endast online.

Visningen öppnar onsdag 26 juni på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Under visningen svarar vi även på frågor skickade till info@kaplans.se.

Se auktionen

Armband till sommaren

Fullända din sommarstil med ett skimrande armband.

I butiken hittar du ett brett utbud av armband i olika stilar och prisklasser. Välj bland armband med diamanter och färgglada ädelstenar eller modeller helt i guld och silver.

Alla armband kan köpas direkt online samt i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående varorna som säljs i vår butik. Vi hjälper dig gärna!

Se armband

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.