Auktionsvaror

Nästa Auktion


Klassiska

Klubbas i Stockholm

Lördag 13:00


Kommande auktioner

Klassiska

Klubbauktion
23 september
Smycken / Silver / Ädelstenar

Pant

Realtidsauktion
26 september
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Klockor

Klubbauktion
30 september
Herrur / Damur / Fickur

Pant

Katalog kommer snart
3 oktober
Sefina Svensk Pantbelåning AB

Avslutade auktioner

Lilla Smycken

Realtidsauktion
21 september
Enklare Smycken / Silver / Ädelstenar

Butiksvaror

Aktuellt

Smycken på auktion

På lördag klubbas Klassiska auktionen hos oss på Kaplans.

Auktionen bjuder på smycken med allt från antik till nutida design. Du hittar även tidlösa silverföremål och lösa ädelstenar i olika slipningar.

Lägg ett förhandsbud idag eller delta online på auktionsdagen. Du är också välkommen att bjuda i vår auktionssal under auktionen. Tänk på att alla bud är bindande och att ångerrätten inte gäller på våra klubbauktioner.

Visningen öppnar fredag på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och stänger när auktionen startar. Under visningen svarar vi även på frågor skickade till info@kaplans.se.

Se auktionen

Smycken i mixade metaller

Kombinera olika metaller för en lekfull och trendig stil.

Upptäck butikens utbud av två- och trefärgade smycken i guld, vitguld och roséguld. Välj bland nytt och begagnat i en samling av ringar, halsband, örhängen och armband.

Alla smycken kan köpas direkt online samt i vår butik i Stockholm. Vi erbjuder frakt och du har alltid ångerrätt vid köp i webbutiken.

Se våra tips

Inlämning pågår till Klockkvaliten

Lördagen den 4 november klubbas höstens upplaga av Klockkvaliten.

Till auktionen söker vi kvalitetsklockor från märken som Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin och Rolex. Särskilt intressant är vintageur med flera komplikationer såsom kronografer och kalendervisning samt exklusiva kostymklockor i klassisk stil.

Vill du sälja på auktionen? Vår värdering är öppen för inlämning alla vardagar 10–18 på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Du kan även kontakta våra experter genom att skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Sista dag för inlämning är fredag 29 september.

Se auktionens första klockor

Att handla på auktion är både spännande och hållbart. På Kaplans har vi auktioner varje vecka året runt. Du kan följa våra auktioner online var du än befinner dig. På våra klubbauktioner kan du också bjuda på plats i vår auktionssal. Du hittar oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Att delta i en av våra auktioner online är enkelt, och allt du behöver för att bjuda online är ett kundnummer. Upptäck auktioner med smycken, klockor och mode.