Butiksvaror

butik

Vår butik är fylld med tusentals smycken, klockor och modeaccessoarer i olika prisklasser. Alla butiksvaror kan köpas direkt. På denna sida hittar du information kring våra begagnade och nya varor samt hur vi skiljer dem åt i butiken respektive webbutiken.

Begagnade varor

I vår butik hittar du begagnade varor i alla stilar och från olika epoker. Vår kunniga värdering undersöker alla föremål väl och prissätter dem utefter dess kvalitet och skick. Om du har frågor kring ett föremåls skick tveka inte att kontakta vår kundtjänst eller personalen i butiken.

Vi har egna guldsmeder samt designers som gärna hjälper till att omarbeta smycken om så önskas. Vår guldsmedsverkstad arbetar med guld och platina. Vanligt förekommande tjänster hos verkstaden är storleksändringar, slip/puts och rodinering. Du kan även lämna in äldre smycken på översyn av fattningar.

Nytillverkade varor

För att komplettera sortimentet i butiken säljer vi även nya smycken på kommission. Alla nya smycken beskrivs noggrant av våra värderare.

Om du är intresserad av ett nytillverkat smycke som inte finns i din storlek är det ofta möjligt att göra en nybeställning från leverantör. I vissa fall går det även att välja om smycket ska vara i guld eller vitguld.

Se skillnad på begagnat och nytillverkat

De smycken som är nya markeras som ”Nytillverkad” på respektive varusida i webbutiken. Om inget är skrivet är varan begagnad.

I butiken på Biblioteksgatan ser du skillnaden på varuetikettens färg. De begagnade varorna har vit etikett medan de nytillverkade har blå etikett.

Handla butiksvaror

Du kan handla hela vårt sortiment både i webbutiken och i butiken på Biblioteksgatan. För att genomföra köp online behöver du ha ett kundnummer hos oss och vara inloggad på hemsidan. Även vid besök i vår butik finns fördelar med att använda sitt kundnummer. Dina köp registreras och sparas under ”Mina sidor” som är tillgängliga för dig på hemsidan.

Du kan välja mellan flera olika betalsätt. För betalningsalternativ läs mer under ”Köpa – Betalning” i hjälpmenyn.

Vår köparprovision är 20%. I webbutiken är provisionen inräknad i priset som visas. I den fysiska butiken tillkommer 20% i köparprovision ovanpå priset du ser på etiketten.

Om du ångrar ditt butiksköp

När du köper föremål i vår webbutik har du alltid 14 dagars ångerrätt.

Vid köp i vår butik på Biblioteksgatan kan du få öppet köp. Säg bara till innan betalning. Som längst kan du få öppet köp i 14 dagar.

Har du frågor?

Du kan alltid kontakta vår kundtjänst via mail: info@kaplans.se eller ringa till: 08-545 016 00. Vi hjälper dig gärna!