Butiken

Nyheter

Örhängen som julklapp

Handla julens klappar på Kaplans.

Upptäck vårt stora urval av örhängen. Se örhängen med färgglada ädelstenar och örhängen utsmyckade med glittrande diamanter. Välj mellan stora och små, hängande och stiftörhängen, stilrena och uttrycksfulla.

Ångerrätten för köp i vår webbutik är förlängd över jul så passa på att köpa dina julklappar redan nu.

Se alla örhängen

Herrsmycken och accessoarer

Hitta julklapparna till din pappa, bror, kompis eller pojkvän.

Se vårt tips som samlar presenter i form av modeaccessoarer, smycken och klockor. Upptäck en blandning av både klassiskt och trendigt med allt från silverkedjor och manschettknappar till armbandsur och väskor från välkända märken.

Se våra tips

Ge bort ett armband

Ett smycke är en personlig julklapp som kan användas i många år framöver.

Vår butik erbjuder armband i flera modeller, stilar och prisklasser. Välj bland nättare och bredare armband med ädelstenar och vackra arbeten i både guld och silver.

Alla armband kan köpas både online och i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Ångerrätten för köp i vår webbutik är förlängd över jul. På Biblioteksgatan 5 kan du fråga efter förlängt öppet köp vid betalning.

Se armband i webbutiken

Välkommen till Kaplans butik! Upplev vår unika blandning av smycken, klockor och mode. Vi har ett mycket stort urval av nya och gamla föremål. Alla föremål som finns i butiken kan du köpa direkt online. Allt du behöver är ett kundnummer hos oss. Om du vill ha hjälp och rådgivning är du varmt välkommen in till oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Sökning pågår...
×
Butiken
v